Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. 12. do 12. 12. 2010

Lili Sorum Žurnal24 main
Ta teden bo bolj umirjen, bolj usmerjen v pretehtavanje in premišljevanje kot v aktivnosti. Pomemben nam bo občutek varnosti in predvsem zaledja, opore, zavetja.

Težko je nekaj doseči v življenju, če nimamo prav nobene podpore, razumevanja; ne nazadnje tudi človeka, na katerega bi se lahko zanesli. Vsekakor nas bo ta teden spodbudil, da se zamislimo tudi nad dejstvom, koliko se lahko zanesemo sami nase.

Število življenjske poti 1

Spreminjalo se bo vaše območje udobja, ko si boste priznali, da ste sposobni določenih dejanj ali tudi odločitev. Ni nujno, da jim boste sledili, a prav je, da ste iskreni do sebe. Kakšna preteklost vas gradi? Kam vas vodijo današnja dejanja? Kakšen bo zato vaš jutri? Vsekakor boste našli zabavno plat tovrstnega razmišljanja med obujanjem spominov na zabavne trenutke.

 

Število življenjske poti 2

Manj boste občutljivi, kot ste bili zadnje tedne, a vseeno bodo trenutki, ko bodo vaša čustva razburkana kot vulkan. Ne zadržujte v sebi ničesar, saj si boste s tem le zagotovili kasnejšo eksplozijo veliko intenzivnejših čustev. Pogovorite se sami s seboj, z dobrim prijateljem ali prijateljico, skratka, s človekom, pri katerem ste pripravljeni sprejeti tudi pravično kritiko in dober nasvet. Včasih potrebujemo le nežno usmeritev.

 

Lekcije tega tedna:
Kakšni so temelji vašega življenja? Kje se počutite doma? Na čem gradite medsebojne odnose, sorodstvene in družinske odnose, odnos do samih sebe? Kdaj in kako se postavite za svoje sanje in za otroka, ki je v vas – in pravzaprav simbolizira vaše bistvo?

Število življenjske poti 3

Pričakujete lahko obdobja oziroma trenutke, ko se boste zaprli vase in odmaknili od vrveža. Prijala vam boste mir in tišina, ker želite zbrati svoji misli v smiselno celoto. Morebitna pretirana čustvenost zadnjih tednov se bo zdaj popolnoma umirila. Posvetite se sebi in svojemu bistvu – odkrivajte sebe in svoje želje, lastnosti in življenjsko pot. Predvsem se tudi telesno spočijte po razgibanosti zadnjih  tednov.

 

Število življenjske poti 4

Postavili boste temelje hiše, ki se imenuje vaša poklicna/poslovna pot. Ali pa jih boste prilagajali, obnavljali in bogatili. Poslušajte tudi tiste zamisli, ki se sprva zdijo nenavadne in nekoliko smešne. Inovativnost je vedno dobrodošla. Čas si boste razporedili učinkoviteje kot zadnje tedne, zato bodo tudi rezultati vaših dejanj hitreje opazni. Raziskujte svoje možnosti.

 

Število življenjske poti 5

Končno boste spustili iz rok staro zamero ali pa jo bodo odpustili vam. Na čustvenem področju se vam obeta neka sprostitev, osvoboditev in nov začetek. Morda boste le opustili določene sanje, pri katerih ste trmasto vztrajali, pa ne iz iskrenosti, temveč iz trme ali principa. Vsekakor se vam obetajo intenzivni čustveni trenutki, a prinašajo konec nekega obdobja ali položaja ter posledično tudi olajšanje in nov globok vdih svežega zraka.

 

Število življenjske poti 6

V vas se bosta prebudili odločnost in impulzivnost. V določenih odzivih ne boste prepoznali samih sebe; možne so prenagljene in tudi agresivne besede, ki pa bodo imele tokrat večjo težo kot sicer. Ste namreč človek, ki se izogiba konfliktom, a tokrat boste dokazali, da če je potrebno, znate tudi vi pokazati zobe. Modro bi bilo prej razmisliti, do kod ste pripravljeni iti, da bi dosegli svoje, in kaj ta cilj pravzaprav je – čez deset let?

 

Število življenjske poti 7

Obeta se vam odkrit pogovor ali znotraj družinskega kroga ali pa o družinski tematiki. Prisluhnite drugemu, ne vztrajajte trmasto pri svojih prepričanjih. Obenem tudi vi izrazite svoje misli, kajti običajno ne poveste vsega, kar vam leži na srcu. Miren in razumevajoč pogovor ima vsekakor daljši in kakovostnejši učinek kot pa eksplozivni konflikt in razburjanje, ko povemo marsikaj, česar sploh ne mislimo. Umirjen teden vas čaka.

 

Število življenjske poti 8

Izkoristite ustvarjalni vzgib, ki se bo utrnil v vas, da bi obogatili platno, na katero slikate svoje življenje. Dodajte barve, vzorce, bleščice, trakove, vonj in tako naprej – naj se nič ne zdi nemogoče. Ob prijetnem soju sveč se predajte domišljiji in ustvarjajte v svojem srcu. Kot vsi poznamo zakon privlačnosti in  načelo manifestacije – tako se rojevajo čudeži. Zakaj si ga ne bi pričarali tudi vi? Si nemara ne zaslužite sreče?

 

Število življenjske poti 9

Opazili boste resnobnost, ki se vas bo polastila, tudi dvomljivost in nenavaden občutek odgovornosti, morda celo občutek krivde, za stvari, za katere nimate zaslug – niti dobrih niti slabih. Umirite svoje misli in se poglobite v svoje bistvo, v razloge, da ste ravnali na določen način. So ti razlogi še vedno enaki? So še prisotni? In če niso, se vprašajte; zakaj še vedno ravnate, kot da so? Kaj se ne odzivate na nekaj, kar ne obstaja?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.