Magazin > Horoskop in Numerologija
519 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. 8. - 12. 8. 2018

numerologija Shutterstock
Ne otepajte se drugačnosti!

Lekcije 32. tedna: 
Drugačnost ni nujno slaba. Običajno pa se spremembam, nepoznanemu in predvsem drugačnemu želimo izognit. Ko izgubljamo občutek kontrole, se upiramo. Zato sami izbiramo načeloma zgolj tiste spremembe, za katere smo prepričani, da nam bodo prinesle nekaj dobrega. Stežka v resnici tvegamo, če ne verjamemo v uspeh. 
 
Nauk: dokler govorimo o spremembi, ki jo zlahka opustite, se je ne izogibajte, raje poskusite. 
 
Če smo se lahko spremenili enkrat (kar smo se zagotovo), se vedno lahko znova spremenimo. Kaj ni življenje pravzaprav sprememba za spremembo? 
 
Obeta se nam dinamičen teden, ko pa se mi sami morda ne bomo počutili kaj prida dinamični. Ko nas mine vnema, se pokaže naš karakter. Ste ali niste dovolj samodisciplinirani? 
 
V tem času se bomo lažje poprijeli obveznosti na drugačen način.  Torej, govorimo o novem pristopu k obstoječemu. Vztrajajte, če tako čutite v srcu. Bodite pa pozorni, da lenobnosti ali brezvoljnosti ne zamenjujete s srcem (pomežik). 
 
Morda pa vam je v obstoječem odnosu, službi, družbi, no, pač vsakodnevnem življenju preprosto postalo monotono in dolgočasno? Morda odgovor ne leži v nečem novem, ampak v primerni motivaciji in spodbudi. Vsi se slej kot prej vsaj za hip naveličamo nečesa, kar nas je sprva navduševalo. Če govorimo o izbiri okusa sladoleda ali odnosu z življenjskim partnerjem pa je seveda razlika. Imate enkratno priložnost opazovati sebe, kako se odzivate pred ovirami, med katere definitivno sodita tudi dolgčas in rutina. 
 
KAJ PA ZDAJ?
No, kaj zdaj? Odgovor leži znotraj vas. In odgovor bi vas te dni, predvsem okoli sobote, ko se nam obeta delni sončni mrk v Levu, izjemno presenetil. 
 
KONČNO TAKO KOT MORA BITI?
Pomembno je zavedanje, da se vi vedno točno takšni, kot morate biti, saj ste vi. Če vam določena lastnost na vas ni všeč, ali stanje v katerem ste, pa naj gre za fizično počutje, finančno stanje ali karkoli drugega, pa jo spremenite.
 
Smo v času nihanja, nenadnih sprememb, zato ne sedite v naslanjaču in ne čakajte, da se svet obrne na glavo. Obrnite sebe na glavo!
 
CUNJICA
Ker smo bolj kot ne 'cunjasti', dovolimo telesu, da si odpočije. Delajmo z umom. Razmišljajmo in raziskujmo sebe. Primerjajte se z osebo, ki ste bili še nekaj mesecev nazaj, leto nazaj, deset let nazaj. Kakšno je bilo življenje leta 1999? Izločite največje spremembe tistega leta. Imeli boste možnost ali podobne spremembe / odločitve, ali pa popravka neželenih rezultatov iz tistega časa. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Če ne bi bilo popolnoma noben omejitve, kdo bi bili?
Preberite odgovor – na kakšen način je omejen? 
Kako lahko svoja prepričanja dvignete?
Ste lahko bolj zahtevni do sebe in kako?
 
UGODEN ČAS ZA:
Krepitev samodiscipline
Selitev v novejše kraje
Druženje z mlajšimi
 
Število življenjske poti 1
Odgovori se skrivajo v občutkih. Prisluhnite čustvom in se potrudite izločit ego ter um. Pred vami je nekoliko bolj intenziven teden, ko bi lahko bili labilni. 
 
Število življenjske poti 2
Ne analizirajte preveč drugih, ampak prepoznajte, kaj in predvsem zakaj vas nekaj pri drugih moti. Kaj to sporoča o vas samih? Je možno, da projicirate?
 
Število življenjske poti 3
Bodite poslovno naravnani. Če razmišljate o bolj samostojni poti, se posvetite krepitvi vezi in odnosov s tistimi, ki vam lahko pomagajo, vam svetujejo.
 
Število življenjske poti 4
Veste, včasih malo predolgo časa čakate ali vztrajate pri zadanem. Bi lahko našli kak primer oklepanja v tem hipu? Morda pa je čas za svež vetrc?
 
Število življenjske poti 5
Novo, novo in še enkrat novo se vam obeta v tem tednu. Ne kupujte mačka v žaklju, saj ni vse tako, kot se zdi sedaj. Premislek (in kak dan vmes) ni odveč. 
 
Število življenjske poti 6
Predvsem vam se obetajo spremembe na področju odnosov. Morda pa je zdaj čas za korak, na katerega niti drznili niste pomisliti? Ljubite sebe brezpogojno!
 
Število življenjske poti 7
Sreče ni nikoli preveč, pravijo. Seveda pa nam občasno naši lastni obrambni mehanizmi preprečujejo, da bi bili srečni. Je bolj varno biti varen kot srečen? Razmislite. 
 
Število življenjske poti 8
Ko se energija nenavadno vrti okoli vas, postavljate nove temelje. Ste eni izmed redkih, ki bodo zdaj postavljali novo prihodnost. Izbirajte dobro!
 
Število življenjske poti 9
Vaše razpoloženje (in čustva) bi lahko zelo nihalo ta teden. Dopustite si paleto občutkov. Dovolite si občutit, nato pa – ne glede na čustvo – se objemite. 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.