Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. 9. do 12. 9.

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Obeta se nam čustveno občutljiv teden, ko bomo prehajali iz optimizma v pesimizem. Naša domišljija nas bo podpirala v obeh smereh, zato pazljivo izbirajte svoje misli.

Svoje življenje oblikujte na pozitivnem prepričanju. Obenem opustite sanje, ki vas ne gradijo več. Zaprite vrata tam, kjer ni več radosti, ljubezni in spoštovanja. Imejte se radi in poslušajte svoje srce. Kaj vam šepeta vsak dan glasneje?

 

Število življenjske poti 1
Pretrgali boste vezi in namene, ki nimajo več pomena v vašem življenju. Pojdite naprej in se posvetite sebi. Kaj je za vas najbolje? Kaj vas na poti življenja pelje po stezici miru in kaj po majavih vratolomnih negotovih mostovih, ki venomer nihajo zaradi vetra, preko prepadov?

Število življenjske poti 2
Nekoliko bolj boste komunikativni kot sicer, a bodite oprezni, da niste tudi preobčutljivi. Močan vpliv števila 3 bo v vas prebudil sramežljivost in še dodatno zadržanost, če boste imeli občutek, da se od vas pričakuje določeno mnenje.

Število življenjske poti 3

Vaša domišljija bo ušla z vajeti! To pomeni, da ste sposobni ustvariti največje umetnine v življenju ali pa priklicati največje strahove, ki jih nosite v sebi. Previdno, kam usmerjate svojo energijo. Zaupajte vase in sledite optimizmu v sebi. Ste sonček! Sijte torej.

 

Lekcije tedna:
Koliko ste kreativni in radostni v izražanju svojih čustev? Koliko barvitosti, nagajivosti in hudomušnosti si dovolite v življenje? Ali zaprete vrata, ko radost in ljubezen mineta, ali mukotrpno vlečete odnos ter sebe in druge silite k trpljenju?

Število življenjske poti 4
Utrinjalo se vam bo polno novih zamisli, a jih boste želeli racionalizirati in omejiti na vam dosegljivo realnost. Ne počnite tega. Če bi Edison tako razmišljal, bi še vedno sedeli ob svetlobi bakel. Utišajte svoje dvome in strahove. LE tako boste dosegli veličastnost, ki ste VI.

Število življenjske poti 5
Vaše misli bodo nihale, zamisli bodo švigale, podobno se bo tudi vaše razpoloženje spreminjalo. Dovolite si radoživost in otročjo razposajenost. Plavajte na krilih domišljije. Bodite predani sebi in svojim sanjam. Izrazite se in obenem uživajte. Tako boste našli pot nazaj do sebe.

Število življenjske poti 6
Izjemno čustven čas, ko boste premlevali vse, česar se boste spomnili, pa naj gre za preteklost ali pa strahove in sanje, povezane s prihodnostjo. Vaša domišljija lahko slika lepo ali pa grdo. Dovolite si začutiti lepoto življenja in čarobnost vsakega trenutka. Tega vam ne more podariti nihče drug. Je v vas samih.

Število življenjske poti 7
Vaše misli bodo prehajale iz pravljičnosti v znanstveno preverjanje dejstev. Nihali boste iz čarobnosti v črnogledost. V življenju moramo izkusiti dobro in slabo, da bi znali spoštovati lepo. Prav tako tudi umirjenost srednje poti, ne pa divjanja ali trmastega čepenja na mestu.

Število življenjske poti 8
Svojo ustvarjalnost usmerite v delo in poklicno pot. Razmislite, česa se lahko drugače lotite in tako v svoje življenje privabite obilje. Bodite prepričani vase in uspeh bo sledil. Tudi v najbolj oddaljene kotičke na svetu! Ste rojen poslovnež. Živite svoj življenjski namen. Zdaj.

Število življenjske poti 9
Pripravite se na čustveno razburkan teden, ko boste prisiljeni pretrgati s preteklostjo. Bodite pogumni in glejte naprej, ne objokujte stvari za nazaj. Življenje je tukaj in zdaj, čaka vas v prihodnosti. Preteklost je minila. Tam ste že bili. Pojdite naprej in se tega veselite. Vse dobro vam želim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.