Magazin > Horoskop in Numerologija
1198 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. do 12. 1. 2020

numerologija Profimedia
Spregovorite!

Lekcije 2. tedna: 
Nihče od nas ne zna misli brat. A zato obstaja magični postopek, ki pri tem pomaga. Imenuje se pogovor. Seveda nas včasih sogovornik narobe razume ali pa nas ne želi slišati. A vedno je naša lastna odgovornost, da se potrudimo pravilno povedati in izraziti svoje mnenje. Če nam ne gre v prvo, poskusimo znova in predvsem, drugače.

Letošnje leto prinaša največ sprememb ravno na področju komunikacije ter odnosov. Drugi teden v letu bo prinesel prve namige, kaj konkretno to za vas pomeni. Zdaj ni čas, da krivite druge. Vprašanje tega tedna je: kaj sem sam storil, da sem doprinesel k tej situaciji, ki mi ni všeč?

Tudi če v vašem življenju ni nobene pereče situacije, ki bi potrebovala pogled vase, si ga vseeno privoščite. Samo leto 2020 nam bo pomagalo prepoznati drugačno plat nas samih.

V tem času bi lahko opazili, da se je vaše mnenje o določenih osebah, navadah, načinu razmišljanja in predvsem dojemanju sveta in življenja spremenilo. Kako pa se je spremenilo vaše mnenje o vas samih? 

Vedno znova se vprašajte: kako bi se tega lahko lotil/a drugače in v tem uživajte! Raziskujte možnosti, na katere še nekaj mesecev nazaj ne bi niti pomislili. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Opišite sebe v petih stavkih.
Obrnite te stavke na glavo.
Kdaj ste takšni?
 
UGODEN ČAS ZA
Učenje tujih jezikov
Globalno povezovanje
Iskren (težek) pogovor

Število življenjske poti 1
Kreativno se lotite pogovora, ki se mu izogibate. Da, izogibate. Kar malo pobrskati po spominu, kaj bi to lahko bilo. Morda gre za pogovor s seboj?

Število življenjske poti 2
Komunikacija je vaša vrlina, a zdaj ni čas, da jo zavirate. Včasih stre preprosto le preveč zadržani. Tokrat odločno in mirno izrazite svoje razmišljanje. 

Število življenjske poti 3
Prilagodite se toku, v katerega ste ujeti. V tem hipu vam plavanje proti toku prav nič ne pomaga, saj gre za lekcijo drugačnosti. Zato bodite odprti. 

Število življenjske poti 4
Uporabite ugodno energijo za romantične trenutke in predvsem za ljubezen do sebe. Ne bodite prestrogi – saj niste svoja zlobna mačeha, kajne?

Število življenjske poti 5
Določene boleče izkušnje bodo končno dobile smisel. Včasih, ko razumemo smisel, nam je lažje. Včasih pa ne. A odločitev je pravzaprav le vaša.


Število življenjske poti 6
Ko se nekaj zares odločite, to dosežete. Ste se odločili, da boste srečni, zdravi,  preskrbljeni itd? Zdaj je čas za tovrstne Vaše odločitve. 


Število življenjske poti 7
Zdaj je čas, da sprejmete nekaj prav posebnega za sebe. Morda si boste to darilo ljubezni dali sami, ali pa vas čaka na zelo nenavadnem mestu.


Število življenjske poti 8
Čas novih korakov in novih pričetkov. Področje? Odnosi! Če bi bili računalnik, kdaj ste nazadnje nadgradili svoj odnos do sebe in ga izboljšali?


Število življenjske poti 9
V ospredju so odnosi vseh vrst, ki pa vodijo le k enemu: k odnosu do sebe. Sami pred seboj letos ne boste mogli uiti. Zato kar zagrizite. 


 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.