Magazin > Horoskop in Numerologija
1315 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. do 12. 11. 2023

numerologija Profimedia
November je pomemben čas, saj nam pomaga prepoznavati našo lastno modrost in zrelost. To seveda pomeni, da se nam obetajo situacije, v katerih se le-to od nas pričakuje.

45. teden je čas, ko imamo možnost spremeniti najbolj zakoreninjene vzorce, načine delovanja in obenem ozdraviti potrebo po begu. Število 4 povezujemo s potrebo po varnosti, s tradicijo, dolgoletnimi navadami in pa občutkom strahu pred novim. No, število 5 si ravno novega, razburljivega venomer želi. Ti dve števili si nista kaj dosti podobni, zato bo teden pred nami lahko zanihal iz skrajnosti trme in zapiranja vase v drug ekstrem, ko bo prevladala ekstrovertiranost.

Teden pred nami odpira vrata dvema zelo različnim načinom delovanja. Lahko bi končno tvegali, ali pa končno vztrajali. Lahko bi izbruhnili ali pa se zaprli vase. 

Zakaj?

Ker nekje vmes se skriva bolečina, ki na drugačen način nima možnosti izražanja. Ne pozabimo, da letos predelujemo naše podzavestne zapise. Včasih potrebujemo vihro, ki tako postane sprožilec nečesa, kar se skriva tako globoko v nas, da se tega ne zavedamo. 

Zato, naj vas ne zanima, kaj počnejo sosedje ter sodelavci, ampak se vprašajte zakaj vas to nervira in v kateri trenutek življenja vas ponese. 

Darilo tedna je zdravljenje in predvsem zaključek.


VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj se vedno znova ponavlja v vašem življenju?
Kakšne osebe, ki vam niso všeč, se vedno znova pojavljajo?
Kaj je tisto, kar vas na tem sprva pritegne?


UGODEN ČAS ZA
Zaključek odnosa, sodelovanja
Preobrazbo odnosa ali sodelovanja
Razumevanje nasprotne plati sebe
Ozaveščanje potlačenih čustev

 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Preudarite vse možnosti, preden se odločite. Naj se vam prav nikamor ne mudi. Zdaj ni čas za impulzivne odločitve.

Število življenjske poti 2
Povezujte se, a previdno izbirajte s kom. Nekdo, od kogar to najmanj pričakujete, vam nosi možnost zdravljenja.

Število življenjske poti 3
Ustvarjajte iz vsega srca in celotno dušo s polno mero radosti. Kdaj ste na zadnje uživali? Le vi lahko dodate radost v svoj dan.

Število življenjske poti 4
Ne bojte se nečesa nepričakovanega. Morda vam bo ravno to končno zjasnilo pogled na nekoga, nekaj in predvsem sebe.

Število življenjske poti 5
Spremembe so dobrodošle, a v zmerni meri. Korak po korak, ne vse naenkrat. Ne skočite v nekaj nepoznanega. Raziščite prej.

Število življenjske poti 6
Prepoznajte bolečino, razočaranje in nato jima pustite svojo pot. Vi pa zdaj izbirajte boljše zase. Tako se izognemo razočaranju.

Število življenjske poti 7
Obeta se vam teden prepoznavanja duhovnih resnic in zakonitosti življenja, ki določajo vaše izbire. So še vedno ''veljavne''?

Število življenjske poti 8
Obdaja vas energija manifestiranja, doseganja rezultate na nenavaden način. Združujte, kar sicer ločujete. Vi ste uspeh.

Število življenjske poti 9
Zdravljenje ne pomeni, da nikoli več ne bo zabolelo. Pomeni, da ta bolečina ne vlada več vsaki vaši izbiri. Opustite strah, pa bo lažje. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.