Magazin > Horoskop in Numerologija
885 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. do 12. 12. 2021

števila, številke, numerologija Shutterstock
Miklavžev teden prinaša simbolične zaključke.

Lekcije 49. tedna: 
Zaključek ni nujno nekaj slabega. Naš um mnogokrat povezuje besedo zaključek s pojmom izguba. Pomembna lekcija v življenju je ravno spuščanje, dopuščanje odhoda in spremembe. Ne oklepajte se ničesar.  
 
Včasih se zdi, da se (slabo) tolažimo z izjavami ''če se nekaj ni zgodilo, to pomeni, da me nekaj drugega boljšega čaka.'' Ampak ali v resnici lahko spregledamo nekaj, kar nam je resnično namenjeno? 
 
Življenje poteka v ciklih, v etapah in se odvija na različnih nivojih. Dvig (ali pa spust) za seboj pritegneta spremembe in posledice. Za nami sta dve zelo ključni leti, pravzaprav tri. Mnogim se je življenje korenito spremenilo. Za marsikoga se še vedno spreminja krog oseb v njihovi bližini. Maske padajo. Zdi se, da smo vse bolj jasni v  tem, kdor smo.
 
Teden pred nami prinaša energijo opuščanja vsega, kar ni za nas dobro, čeprav morda tega sami ne prepoznamo kot nedobrodošlo. Tudi strup, pravilno zapakiran, se zdi tako mikaven, kajne? Marsikdaj preprosto ne prepoznamo toksičnosti, in zato so pomembna takšna obdobja, ki skorajda namesto nas napravijo čistko, ali pa vsaj razgalijo slabo. 
 
Naj zato beseda zaključek dobi nov pomen: preobrazba.
 
Kakšen je metulj, ki ste vi?
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kako bi sebe opisali kot zrelo osebo?
Morda potrebujete pomoč?
Morda potrebujete konec?
 
UGODEN ČAS ZA:
Opustitev slabe navade
Zaključek toksičnega ali enostranskega odnosa 
Sprejemanje sebe z ljubeznijo

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Vonjate aromo sprememb v zraku? Prihaja drugačna energija, ki vam bo prinesla hrepenenje po nečem bolj zrelem in z več pomena. 
 
Število življenjske poti 2
Močan vpliv izziva ljubezni do sebe, ki ga prinaša leto 2022, se bo krepko občutil že ta teden. Dovolite nekomu, da vam postavi ogledalo. 
 
Število življenjske poti 3
Želeli si boste razumeti. Stremeli boste k razlagi. Morda to ni bistvo. Pomembno je, da se zavedate, kaj je in kaj ni dobro za vas, ne zakaj. 
 
Število življenjske poti 4
Odločno se postavite zase in vse, kar je vam svetega. Zdaj ni čas, da bi bili zadržani in tiho. A ne vsiljujte svojega prav. Naj se razkrije sam od sebe.
 
Število življenjske poti 5
 Predvsem vam se obeta preobrat, zaključek ali spoznanje, da vam do nečesa / nekoga ni več tako zelo kot poprej.  V tem ni nič slabega.
 
Število življenjske poti 6
Odkrivajte svoje nove razsežnosti. Neomejeni ste, zakaj bi torej sami sebi postavljali ograje? Dovoliti si biti vse in še več. 
 
Število življenjske poti 7
Pojavila bi se lahko potreba po pogovoru ali razreševanje situacije. Pričakovati je, da vam bo še posebno prijala bližina vaših ljubih oseb.
 
Število življenjske poti 8
Prebuja se drugačna ustvarjalnost in občutek sreče, ki pa jo zagotovo drugače definirate, kot ste jo pred dvema letoma. Sledite sanjam!
 
Število življenjske poti 9
Morda pa so trenutki, ko red pač mora biti. To lahko pomeni tudi, da se bo končno nekaj uredilo.  Ohranite mirno kri, naj se vam ne mudi.


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.