Magazin > Horoskop in Numerologija
1343 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. do 12. 2. 2023

numerologija Profimedia
Romanca je v zraku!

Šesti teden nam prinaša bolj romantično in z domom povezano energijo. Te dni bi tako lahko hrepeneli po več pristni bližini, po povezovanju na globljih nivojih, po smislu in namenu ljubezni, ki jo občutite. Možno je, da nam bo bolj prijalo preživeti več časa doma in jesti domačo, okusno pripravljeno hrano, namesto nekaj na hitro in na poti naokoli.

Leto 2022 je bilo v znamenju števila 6, zato bi se nam lahko ta teden zgodilo tudi, da bi imeli občutek, da smo nekako kar zdrknili nazaj v občutke, ki so bili tekom 2022 močnejši. So le opomnik, da delate na sebi in da morda niste tako ljubljeni (s strani okolice in zagotovo vas samih) kot si zaslužite. Kajti zaslužite si najlepšo in najboljšo ljubezen na svetu, ker ste edini VI na svetu.

Ne pozabite na svojo lastno dragocenost ali pa se bodo pred vas vedno znova postavljale ovire, osebe in odnosi, situacije in razočaranja, ki vas bodo želele naučiti točno tega. 

VPRAŠANJA V POMOČ:
Se imate res radi, radi, radi?
Kdo vas ima res rad?
Čigavo ljubezen sprejemate in čigavo zavračate?

UGODEN ČAS ZA:
Romantiko
Olepšanje doma
Kuho in druženje z domačimi

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne racionalizirajte drage moje enke in naj se vam prav nikamor ne mudi. Nič, kar je vašega, vam nikoli ni in nikoli ne bo ušlo. Uživajte v vsakem trenutku in sebi.

Število življenjske poti 2
Postavite se za sebe tudi v odnosih s tistimi, ki jih imate najraje na svetu. Seveda je to težko. To nam nič kaj dosti ne diši, a imejte radi tudi sebe.

Število življenjske poti 3
Možno je, da se bo odvilo posebno zdravljenje, brez da bi vi to sploh zaznali. Nekaj / nekdo iz preteklosti trka na vaša vrata. Le komu jih boste odprli? 

Število življenjske poti 4
Na nove poti spoznavati nove ljudi, kako vam to zveni? Mamljivo ali najraje ne bi?  Predvsem boste prepoznavali novo plat sebe, ki do sedaj ni bila glasna.

Število življenjske poti 5
Včasih se nam tako zelo mudi priti do vsega imenitnega, ki nas veseli. Vsi smo včasih kot mali neučakan otrok. Zdaj ne divjajte nikamor. Nič vam ne bo šlo.

Število življenjske poti 6
Romantično, ranljivo in obenem lahko tako fenomenalno. Prepustite se ljubezni, a ne pozabite ohraniti nog na tleh. To ni tako zelo težko. 

Število življenjske poti 7
Nečesa v svojem domu bi se lahko lotili na zelo praktičen način, kar leti tudi na odnose / pogovor s svojimi domačimi. Jih boste postavili pred dejstvo?

Število življenjske poti 8
Širite obzorja in premikajte meje svoje ljubezni do sebe. Bodite strpni in obenem zahtevni. Zdaj ni čas za skromnost. Rojeni ste za uspeh. Zdaj. Ne drugič.

Število življenjske poti 9
Ljubezen ne boli, ljubezni ne izgubimo in nas ne izda. Razlikujmo, kaj je ljubezen in kaj odnos oziroma oseba, ki je čustveno nezrela. Vse bo v redu.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.