Magazin > Horoskop in Numerologija
1144 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 6. do 12. 7. 2020

numerologija Profimedia
Ko se vse znotraj nas zgane, je (skrajni) čas za spremembo.

Lekcije 28. tedna: 
Ko smo umirjeni in povezani s seboj, zlahka začutimo, katera je najboljša pot ter kaj nam prinaša dobro. Seveda sredi ujme in stiske temu ni tako, zato se mnogokrat zgodi, da so naše odločitve in izbire impulzivne in ne temeljijo na naših načelih, hrepenenjih in najvišjemu dobremu, temveč izhajajo iz reakcije strahu in najverjetneje tudi jeze. Tudi sredi najhujše nevihte se je možno umakniti in umiriti – to je ena izmed najpomembnejših lekcij življenja. 

Življenje je skupek naših odločitev in izbir. Ne moremo vedno izbirati med čim se odločamo, a končna izbira je vedno naša. In pravzaprav gre zgolj za izbiro, ali bomo pozitivno konstruktivni ali negativno destruktivni. Sliši se klišejsko in za lase privlečeno, a izbiramo vedno le med ljubeznijo in zaupanjem ter ne-ljubeznijo in nezaupanjem.

Energija tedna bo v nas krepila naše odzive in reakcije, zato bi nam lahko (končno) zavrelo. Kadar predolgo odlašamo in ne izrazimo svojih čustev, kadar jih zanikamo ali se celo prepričujemo, da ni tako hudo slabo ali da si nečesa ne želimo tako zelo, se slej kot prej zgodi, da je mera polna in eksplodiramo. Zelo redko kar mine, kajne?

V tem času bi se tako lahko vse znotraj vas uprlo in vam tako sporočalo, da je nečesa resnično dovolj in, da ste prišli do svoje meje. Morda bo to služba, ko vam bo kar slabo, ko bo treba stopiti skozi vrata – morda odnos, ko ne boste zmogli več primerne komunikacije z določeno osebo – morda navada, zanimanje, način delovanja naše vaše okolice, sistema… 

Vi ste gospodar svojega življenja. Vzemite ga v svoje roke. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Ste srečni in pomirjeni?
Za koga menite, da je srečen?
Menite, da imate prav?
Je pomembnejša tuja sreča kot vaša? 

UGODEN ČAS ZA
Odločitev, ki temelji na pogumu
Napredek
Spremembo, katere se bojite

 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1 
Obetajo se vam premiki na področju medsebojnih odnosov ter komunikacije. Opazili boste, da se odzivate drugače – na sebe.

Število življenjske poti 2
Izražajte svoja čustva. Ne bojte se negativnega odziva. Bojte se raje, da odziva s strani vas ni – saj, ko ste tiho, se vi sami ignorirate.


Število življenjske poti 3 
Premagati bo treba strah, nato pa bo vse lažje. Četudi se ne bi izteklo, kot bi si želeli, boste vedeli, pri čem ste. Pogumno poskusite.

Število življenjske poti 4
Ne otepajte se spremembe, za katero čutite, da je pred vrati. Sami se odločite, kako se je boste lotili, pa bo lažje. Zmorete prav vse.


Število življenjske poti 5
Čustva bodo prevladala vašim odločitvam in dejanjem. Posebej za vas velja, da ne bodite impulzivni. Ljubezen do sebe so včasih meje.


Število življenjske poti 6
Od vas se bo namesto čustvenosti pričakovala trezna razsodnost. Umirite strasti in prisluhnite sporočilu, ki vam ga prinašajo. 

Število življenjske poti 7
Bolj pogumni kot sicer se lotite izzivov pred seboj. Ne prelagajte več. Saj veste, česa si želite, kajne? Točno po tem posezite zdaj! 


Število življenjske poti 8 
Prišli ste do konca neke poti. Vrh hriba podarja razgled, kaj pa boste vi sprejeli zdaj? Dobro ali slabo? Čas je za zdravljenje in sprejemanje.

Število življenjske poti 9
Pred vami se vije nova pot in čas je za novi jaz. Česa ste se naučili v zadnjih devetih tednih in devetih mesecih? Vedno smo mi zase odgovorni. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.