Magazin > Horoskop in Numerologija
15 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. junija do 12. 6. 2016

Lili Sorum Anže Godec
Spremenljivo čustveno z oblaki iluzij!

Teden bomo pričeli s čustvenim 6.6.2016 – torej, kar tremi šesticami.

Mešali se bosta Preteklost in Prihodnost, zato je izjemno pomembno, da smo prisotni v trenutku, torej v Sedanjosti. Zdrava dobra kmečka pamet nam lahko pomaga. Um nas bo vabil v zasanjanost in želeli bomo verjeti v pravljice (sem sodijo tudi prazne obljube).

Vklopimo trezno presojo, saj nam bodo tako čustva kot domišljija nagajali.

Ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet. Naj bodo spremembe pozitivne, zrele in dobre.

Število življenjske poti 1
Dojemanje čustev bo na preizkušnji. Ljubite vedno nove izzive, zato ne iščite varnosti v preteklosti. Kakšne občutke želite ustvariti danes? Jutri je nov dan.

Število življenjske poti 2
Okolica vam bo ponujala ogledala. Kako se obnašajo do vas? Se vas je kak dogodek še posebej dotaknil? Zavedajmo se, da se ljudje do nas obnašajo tako kot mi do njih.

Število življenjske poti 3
Naj vas sanjarjenje ne odnese predaleč. Uporabite vašo enkratno kreativnost za iznajdljive rešitve. Ne zgolj za sebe – vaše ideje namreč lahko pomagajo tudi drugim.

Število življenjske poti 4
Ne ozirajte se več nazaj, ne upajte na 'ponovno rojstvo'. Raje stopite pogumno naprej in ustvarite boljše razmere ter življenje. Kako ste lahko bolj ljubeči do sebe?

Število življenjske poti 5
Idealen teden! Imeli boste več energije. Naj vas ne odnese predaleč naprej. Ne odločajte se prehitro/popolnoma impulzivno za nekaj, kar ni tako imenitno kot se zdi.

Število življenjske poti 6
Sprememba v komuniciranju lahko spremeni celotno situacijo. Bodite prepričani, da veste česa si želite. Spremeniti sebe po merilih drugih ne prinese vedno sreče.

Število življenjske poti 7
Težje se boste osredotočali. Temu primerno boste tudi težje sklepali. Ne domnevajte. Če ne poznate vseh dejstev, raje počakajte z odločitvijo (ali oblikovanjem mnenja).

Število življenjske poti 8
Zdelo se bo, da vas preteklost želi povabiti na zmenek. Odločitev je zgolj vaša. teden bo primeren za polaganje temeljev na čustvenem področju. Tokrat vztrajajte.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite notranjemu občutku, nato se vprašajte: bom enako čutil/a čez mesec, kaj pa čez nekaj let? Naj se vam ne mudi k novim izbiram. Raje uživajte ta hip.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.