Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 7. 7. do 13. 7. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Nov začetek je svež val. Ne potrebujemo selitve, ločitve ali vesoljskega potopa, da bi sprejeli nekaj novega. Ne otepajmo se. Raje sami presodimo, čemu ali komu bomo odprli vrata. Val svežine se lahko skriva tudi v kapljici. Kako velika je ta kapljica, je vedno naša izbira. In kdo ali kaj je ta kapljica. Izbirajte tako, da bo za Vas in 'Višje dobro' dobro.

Število življenjske poti 1
Na področju odnosov ste pomembni VI. Kdo ste? Znate definirati, kaj vas osrečuje, kaj
potrebujete in kaj nudite znotraj odnosa? Odnos je igra dveh energij. Polovica ste VI. Kakšna?

Število življenjske poti 2
Čas je, da stopite izza ozadja. Na kak način lahko dodajate svojo energijo okolici? Siva miška pač niste. Kakšna miška ste? Vsak trenutek se zabavajte ob ustvarjanju in oblikovanju sebe.

Število življenjske poti 3
Ne prevzemajte tuje odgovornosti ali dela. Sprostite se in dovolite si več zabave ter spontanosti. Vsak je odgovoren za svoje življenje, tako tudi vi. Odražajte sebe in ne drugih.

Število življenjske poti 4
Globoko vdihnite in si dovolite biti drzni in neurejeni. Naj bo ta teden čas za žur, za tveganje in za izpolnitev divjih sanj. Drznite si. Življenje naj bo zabavno in iskrivo, igrivo.

Število življenjske poti 5
V čustvenih odnosih res prisluhnite drugi osebi. Odnos je igra dveh energij. Kako s svojo energijo pravzaprav povzročate, kar vas moti? O da, na nekem nivoju ste dovolili točno ''to''.

Število življenjske poti 6
Tudi jeza je čustvo. Kadar nas prevzame in vedno z njo odreagiramo, je čas za korenite spremembe. Prvi korak: za vse, kar vas jezi, ste tudi vi sami krivi. Sprejmite to in odpustite si.

Število življenjske poti 7
Imeti mnogo znanja in zamisli nič ne koristi, če se jih ne lotevamo. Torej, ne odlašajte, ampak delujte. Saj dobro veste, česa si želite. Iz neba ne bo padlo v naročje. Kar pogumno naprej.

Število življenjske poti 8
Na kaj še kar upate? No, zaprite vrata upanja Preteklosti in ozrite se okoli. Stojite v Danes. Tudi avtomobila ne vozimo z ročno zavoro, kajne? Zakaj se sabotirate? Zasijte.

Število življenjske poti 9
Vas bo val svežine resnično okopal in spodbudil v popolnoma nove, nepoznane vode. Prepustite se. Čudovite lekcije vas čakajo. Spotoma si dovolite še kako traparijo. Smeh je pol zdravja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.