Magazin > Horoskop in Numerologija
751 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 7. do 13. 1. 2019

števila, številke, numerologija Shutterstock
Čas je za negovanje odnosa, ki ga gojimo do sebe.

Lekcije 2. tedna: 
Najbolj pomemben odnos je odnos, ki ga gojimo do sebe. Znate biti sami sebi najboljši prijatelj, kar pomeni tudi, da se včasih za ušesa in, da si vedno dovolite povedati svojo plat zgodbe? Včasih prehitro podležemo komentarjem ali pa vplivu okolice, pričakovanjem, pritiskom in niti sami dobro ne razmislimo, kaj MI menimo o svojem ravnanju. 

Nihanje energij nas bo opominjalo, da nismo sami na svetu. Morda bomo potrebovali toplo besedo in razumevanje, ali pa bi se od nas to pričakovalo te dni. Če razumemo, da je vsak odnos preprosto pretok energije, ne bomo kalkulirali, koliko in kaj smo vložili v določen odnos, ampak se bomo zavedali, da smo vlagali tudi v sebe. Smo polovica vsakega odnosa, torej tudi jeza ali zamera, ki je uperjena v neko osebo, s katero smo v odnosu, se naj dotakne popolnoma enako. 

Včasih se ujamemo v krog pričakovanj – ker smo se mi trudili, se nadejamo, da se bo tudi druga oseba, če ne drugače, vsaj iz občutka dolžnosti. Seveda pa največkrat Življenje ne deluje na tak način.     

Dovolite vprašanje: ali je to potem resnično pristno, če je storjeno iz dolžnosti ali ker smo nekoga skorajda prisilili v določeno ravnanje? Razumemo, da je to prazno?
 
Obeta se nam veliko situacij, v katerih bomo lahko prepoznavali kvalitetne odnose z globino in tiste, ki je nimajo. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ
Zakaj ravnate tako, kot ravnate?
Kakšni so razlogi za vašo jezo?
Kdaj in zakaj ste jezni na sebe? 
 
UGODEN ČAS ZA
Pogovor z nekom iz preteklosti
Pogovor s seboj iz preteklosti
Čas s seboj
 
Število življenjske poti 1
Pobrišite prah z odločitev, ki so zastarele in z navad, s katerimi izgubljate čas. Ker ste energični, včasih ne opazite, da trošite svojo energijo brez pravega učinka. Spoštujte sebe.

Število življenjske poti 2
Kljub vaši sposobnosti, da se prilagodite drugim, vas spodbujam, da se tokrat vprašajte najprej, kaj VI menite, kako se počutite, kaj potrebujete in ali to prejemate? Ne pozabite na sebe.

Število življenjske poti 3
Srček se nikoli ne moti. Kadar nas boli, pravijo, da nekaj ni prav – je kaka možnost, da si razlog za bolečino razlagate morda napak? Morda pa le ni tako hudo ali tako slabo? Je možno?

Število življenjske poti 4
Prepoznajte svojo resnico, svoja načela in vrednote, nato temu primerno postavite svoje prioritete. Obdajte se z osebami, ki razmišljajo na vam podoben način. Tam boste našli podporo.

Število življenjske poti 5
Odločitev je le prvi korak, akcija je naslednji. Ne odlašajte več in vztrajajte pri tistih odločitvah, katerih si niste želeli odločiti. Četudi je neprijetno, ne bežite več, sami pred seboj.

Število življenjske poti 6
Dovolite si zapreti rane. Dovolj je bilo. Ne podoživljajte, ne razmišljajte na stari način in kmalu boste tudi čutili na nov način. Naj bo le-ta do vas ljubeč in spoštljiv. Ljubezen ne boli.

Število življenjske poti 7
Unikat ste. Kar ne pomeni, da je treba neumorno analizirati vsako najmanjšo podrobnost. Ste mora pozabili sebe sprejeti kot celoto?  Sebe, z vsemi lastnostmi; navidez slabostmi in vrlinami.

Število življenjske poti 8
Objemite svet okoli sebe z Ljubeznijo in sprejemanjem. Dovolite si biti sprejeti prav na vseh koncih sveta, v vseh koščkih svoje realnosti. Veliko več ljudi vas v srčku nosi k,ot se zavedate.

Število življenjske poti 9
Občutite pretok energije in prepoznajte dragocena sporočila. Zaznajte sebe in razločite svojo energijo od tuje. Ni vse vaše, kar se pretaka po vaših mislih in občutkih. Veliko je naučenega.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.