Magazin > Horoskop in Numerologija
14 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 7. do 13. 4. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Teden sladkih čustev & strahu.

Število življenjske poti 1
Včasih se vam preveč mudi in si ne priznate Resnice. Oziroma se niti ne vprašate, kaka je Vaša Resnica, kaj šele, kaka so Vaša čustva. Tokrat jim ne boste ubežali. Kaj čutite?

Število življenjske poti 2
Ste oseba, ki rada iz ozadja pomaga in ne potrebuje pohvale ali izpostavljanja. Sedaj pa je čas, da ste Vi, prav Vi, pod žarometi. Bodite bolj odločni. Pomembni ste. Zavedajte se tega.

Število življenjske poti 3
Pred Vami je teden zaključevanja. Tega ne ljubite preveč, a tokrat sta izbira in odločitev na Vaših ramenih. Katera situacija, odnos ali navada je za Vas dobro, da se konča?

Število življenjske poti 4
Obdobje novih začetkov, za katere pa boste potrebovali nekaj več poguma kot običajno. Radi omahujete in neradi se lotite sprememb, ampak tokrat se jim pač ne boste izognili.

Število življenjske poti 5
Ne bodite nepotrpežljivi, kadar se zadeve ne odvijajo tako, kot bi si vi želeli. Zavedajte se, da je določen proces včasih pač potreben. Drevo ne zraste v eni noči, torej … strpno.

Število življenjske poti 6
Izražate sebe? Ste, kdor ste, ali ste skupek svoje preteklosti, kalup nečesa, kar je minilo? Tokrat se ne ozirajte na druge, temveč prisluhnite sami sebi. Bodite Vi. Pristni. Danes in vedno.

Število življenjske poti 7
Korektnost bo zelo pomembna. Dozdevalo se bo, kot da se osebe/odnosi v vašem življenju delijo na črno in belo, da in ne, na prav in narobe. Resnica je tista, ki je pomembna.

Število življenjske poti 8
Spremembe v razmišljanju so tu. Pri rezultati drugačnih izbir in ravnanja tudi. Opazujte se – kako se počutite? Bi kaj spremenili ali uživate v sedanjem trenutku? Kako ste?

Število življenjske poti 9
Čustva bodo prevladovala nad razumom. Bodite potrpežljivi sami s seboj. Bodite strpni z okolico. Vse doživljate nekoliko bolj ali preveč intenzivno. Saj bo minilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.