Magazin > Horoskop in Numerologija
464 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 8. do 14. 2. 2021

numerologija Profimedia
Dom, ljubezen in mir niso podarjeni, ustvarjamo jih sami.

Lekcije 6. tedna: 
Prejšnji teden smo hrepeneli po spremembi in svobodi. Kot najstnik, ki želi preseči okvirje. Mnogokrat po obdobju najstništva ugotovimo, da je doma res najlepše in, da dom ustvarjamo sami. Dom, Ljubezen, mir, varnost niso podarjeni – ustvarjamo jih sami – za sebe in naše ljube. 
 
Dom, ljubezen, občutek varnosti in sprejetosti, mir ter lepota življenja nam niso prineseni na pladnju. Ustvarjamo jih sami. Ko izbiramo, kakšna oseba smo, s kom se družimo ter na kakšen način, ustvarjamo mir ali pa nemir, ljubezen ali pa s strahom prežet odnos, posledično se počutimo varne ali pa ne. Sprejemati je treba same sebe, da bi se počutili sprejeti. Okolica v resnici nima moči nad nami, če ji tega ne dovolimo. Če sebe sami ne boste sprejeli, potem sprejetosti tudi s strani okolice ne boste čutili.
 
Vse v življenju se prične in zaključi z nami, z lastnim doživljanjem. 
 
Teden pred nami bo preskušal naše lastno doživljanje sebe, samospoštovanje, sprejemanje manj prijetnih plati nas, občutek varnosti in preprosto, Ljubezen do sebe. 
 
Bodite ponosni na sebe, četudi še niste oseba, katera se trudite biti. Naj bo vse, kar dojemate kot pomanjkljivosti, spodbuda za rast in razvoj, ne pa za kritiko in sabotiranje sebe. Bodite maksimalno ljubeči so sebe in sveta okoli sebe. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Se objamete in si poveste, da se imate radi?
Objamete svoje drage in jim poveste, da jih imate radi?
Se imate radi?
Ste si všeč? 
 
 UGODEN ČAS ZA:
Krepitev razumevanje sebe
Več nežnosti
Romantiko in izjave ljubezni
Vse, povezano z lepoto

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne racionalizirajte sebe in svoje preteklosti. Minila je. Naučite se lekcije in se z novimi spoznanji ozrite po prihodnosti. Kako lahko v bodoče bolje ravnate?
 
Število življenjske poti 2
Vsak je svoj rešitelj in osvoboditelj. Ta teden bodite junak, ki si drzne boriti za svoje ljube – torej tudi za sebe. Ugotovili boste, da boj ne bo potreben.
 
Število življenjske poti 3

Ljubezen do sebe včasih zahteva pomembne in težke odločitve zaključevanja. Kaj boste sprejeli brez občutka krivde in kaj zaključili? Zdaj je čas.
 
Število življenjske poti 4

Vsak dan imate možnost ustvariti svoj novi jaz. Ali pa ponavljati rutino, ki ne prinaša tistega, česar si želite in kar vas osrečuje. Kako boste tokrat izbrali? 
 
Število življenjske poti 5
Niste oseba, ki bi si želela biti sama / odtujena kot kak bojevnik ali duhovnik. Če si želite bližino, ne bežite pred seboj in svojo globoko zakopano bolečino. 
 
Število življenjske poti 6
Energija tedna vam je pisana na kožo. Ne spuščajte svojih standardov, ne zapirajte vrat sebi. Kaj pa, če bi tokrat predvsem razumeli sebe in se ljubili?
 
Število življenjske poti 7
Ne počutite se krivi zaradi želja, ki morda ne vključujejo vaše najdražje. Vso pravico imate do svojega razvoja, do časa za sebe in svojo rast. Uporabite jo. 
 
Število življenjske poti 8

Po dnevih, v katerih ste se morda počutili okrnele, pa je pred vami dinamičen teden. Kako bi lahko kar najbolje presegli svoje lastne omejitve? Razprite krila.
 
Število življenjske poti 9
Ljubite sebe takšne kot ste in spoznali boste plati sebe, katere vidijo drugi, vi pa morda ne. Lažje boste vpletli pozitivne spremembe in več nežnosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.