Magazin > Horoskop in Numerologija
390 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 8. do 14. 3. 2021

numerologija Profimedia
Živite svoj največji potencial.

Lekcije 10. tedna: 
Vsak izmed nas je vir čudežne energije. Dogodki tedna pred nami nas bodo preskušali, ali mi verjamemo v lastno sposobnost ali se sabotiramo. Število 10 (deseti teden) krepi energijo preboja, preobrata in koraka skozi vrata lastne magičnosti. Boste prestopili prag?
 
Spremembe letošnjega leta ne bodo nujno trajnega značaja, spremenile pa bodo predvsem naše zaznavanje življenja, sveta in sebe. Naj vas dogodki tega tedna opomnijo, da je še celo življenje pred vami. Veste, koliko lepega vas še čaka! Bodite pogumi in drzni v razmišljanju. Česa si še pred petimi leti ne bi mislili, da bi zmogli? Kdaj ste sebe presegli? 
 
So trenutki, ko ne verjamemo vase, pa vseeno storimo tisti korak. V tem času bi se lahko zgodilo, da ne boste verjeli vase, a vseeno dvignite svoje zaznavanje, zavedanje in način odzivanja. Vedno ste lahko boljši človek kot ste bili dan poprej.
 
Število 10 (smo v desetem tednu) močno pomaga pri preboju na osebni ravni. Morda pa je ravno sedaj vaš čas? Kaj pa VI porečete?
 
Le od vas je namreč odvisno! 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kdo ste verjeli, da boste, ko ste bili otrok?
Kdo ste?
Kdo postajate?
 
UGODEN ČAS ZA:
Preobrat
Spremembo smeri življenja
Nov začetek
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Največje spremembe bi lahko opazili na področju komunikacije ter povezovanja. Morda pa ste skoraj raje sami (kot v slabi družbi)?
 
Število življenjske poti 2
Ne imejte zadržkov in ne bojte se biti, kdor ste. Le kako bi vas sicer vam podobni lahko prepoznali? Sijte. Zasije. V svojih odtenkih.

Število življenjske poti 3
Občutka varnosti vam niče ne more podariti, še najmanj pa v negotovih časi – razen vas samih. Zaupajte v svojo lastno domiselnost. Znašli se boste.
 
Število življenjske poti 4

Drznite si! Čeprav le v mislih. Tam se vse prične in prevečkrat tudi konča. Bodite drzni, neustavljivi; kot junak v knjigi. Vi te junak svojega življenja.
 
Število življenjske poti 5

Čustva vas vabijo na drugo pot, jim boste sledili? Boste sledili sebi ali pričakovanjem? Bodite romantični s seboj. Podarite sebi svojo pozornost.
 
Število življenjske poti 6
Razum nas včasih prepričuje v nekaj povsem skreganega s srcem. Tokrat mu nekoliko bolj prisluhnite. Nekdo bi vam lahko pokazal svoj pravi obraz.
 
Število življenjske poti 7
Bolj odločno in suvereno se spustite v pogovor, ki vam bo sicer odveč. Morda ste pa v vlogi učitelja. Močnejši ste, kot se počutite.
 
Število življenjske poti 8

Brez sprejemanja nagrad ni napredka. Zelo verjetno je, da si ne vzamete dovolj časa, da bi sprejeli zaslugo za opravljeno pot. Pohvalite se.
 
Število življenjske poti 9
Novo, staro, novo na star način? Morda se v krogih vrtite vi in ne življenje? Kater 'krog' boste sedaj presekali in lažje zadihali? Pogumno naprej. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.