Magazin > Horoskop in Numerologija
912 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 8. do 14. 4. 2024

numerologija Profimedia
Življenje je vedno dinamično, tudi kadar se zdi, da se nikamor ne premakne. Energije tega tedna nas bodo opomnile, da smo mi gospodar svojega življenja in nikakor obratno.

Petnajsti teden vpleta bolj spontane energije v naše dnevne, zato bomo težje dalj časa pri miru. Potreba po gibanju je potreba po premiku. Ste se nemara ujeli v rutino, ali celo pozabo tistega, kar je (bilo) pomembno? Vsi sem ter tja tako norimo in se trudimo slediti novemu ritmu vsakdanjih obveznosti, da spregledamo pomembne trajne gradnike življenja.

Dogodki tedna nas bi tako lahko dobesedno zdramili. Njihov namen je, da nam pomagajo ozavestiti, ali pa vsaj opaziti, v katerih odnosih, situacijah, področjih življenja v resnici ne živimo sebe, nismo izpolnjeni in ne dosegamo svojega največjega možnega potenciala. Je to konec sveta? Seveda ne! A skoraj si drznem trditi, da nam je na smrtni postelji žal, da se nismo zdramili, brcnili v zadnjo plat in spremenili sebe ter svojega življenja. 

April je resnoben mesec, zato vzemimo ta opozorila (Vesolja, Boga, duše, višjega jaza, intuicije – kakorkoli bi to poimenovali) resno. Prisluhnite predvsem občutkom, ki vam jih sporoča telo. 
 
NAPOTEK TEDNA
Niste se rodili kot drevo, zato se premaknite, če vam nekaj ni prav! Kdo drug, če ne vi?
Energije podpirajo odločno delovanje.


VPRAŠANJA V POMOČ
Na katerih področjih se počutite nekoliko preveč fajn?
Roko na srce: se razvijate najbolj kot se lahko?
Iskreno: gre razvoj v smeri zrelosti?

UGODEN ČAS ZA
Dobre dolgoročne odločitve, ki zahtevajo pogum in vztrajnost
Spremembo, s katero odlašate
Gibanje na prostem

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Bodite posebno pozorni na podrobnosti! Včasih v hitri vnemi ali naglici spregledate pomemben podatek. Tokrat bi to lahko bilo usodno.

Število življenjske poti 2
Odločno posezite po vsem, česar si želite. Poglejte, ko si privoščimo sladoled, ga pojemo … ne analiziramo ga, saj bi se stopil, kajne?

Število življenjske poti 3
Je možno, da pri nečem (nekom) ne odnehate, čeprav ni več aktivnih znakov napredka? Ta teden bi se lažje odločili zaključiti ali preobraziti.

Število življenjske poti 4
Obdaja vas energija premika naprej, napredka in poguma. Saj veste, da je potrebna sprememba, kajne? Opogumite se. 

Število življenjske poti 5
Odnosi bodo v ospredju te dni, predvsem način komuniciranja z osebami, katerim bi se najraje izognili. Prvi korak: glavo gor!

Število življenjske poti 6
Obdaja vas pozitivna energija kreacije in pa sreče. Odložite obrambne vzorce in strah pred nečim slabim ter uživajte predvsem v lastni družbi.

Število življenjske poti 7
Nekaj bo končno dobilo svoj smisel. Zaupajte dejstvom, ne idejam. Namenite nekaj več časa svojemu telesu in zdravi prehrani.

Število življenjske poti 8
Razmah je tu! Prestopite svoje mene, drznite si in uspeh je vaš! Predvsem se lotite nečesa na nov, drugačen način. Zdaj ni čas za 'zastarelo'.

Število življenjske poti 9
Včasih je res občutek, da se vrtimo v krogih in nikamor ne pridemo, ali e vedno znova pred isti izziv. Zdaj je čas, da prekinete ta krog!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.