Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSkOp za teden od 9. 12. do 15. 12. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Ne jemljite svojega življenja preveč resno. Dopust. Predah. Odmor.

Torej, ta teden si predpišite počitnice. Svoje skrbi pošljite na počitnice in četudi se soočate s težavnimi situacijami, jih ne definirajte kot skrbi. Ta teden se je prepovedano obremenjevati. Ko se boste dovolj sprostili, boste ugotovili, da se rešitve utrnejo mnogo lažje.

Pred nami je teden močnega nihanja, sprememb in ekspanzije. Kdor je zaprtega uma, se ne bo počutil dobro v tem času. Spremembe se bodo pač zgodile. Ne bodo viharne, prišle bodo brez neurja in rom-pom-poma. Zgodile se bodo.

Število življenjske poti 1
Zamajala se vam bodo čustvena tla. Pomembno je, da ne bežite pred čustvi. Dovolj je, da ste prisotni v trenutku in preprosto opazujte, kaj čutite. Ne zahtevajte odgovora od druge osebe.

Število življenjske poti 2
Spreminjala se bodo vaša prepričanja in dojemanje sveta, okolice ter zakonitosti življenja. Veste, nič ni slabega v tem. Dovolite naravnemu redu, da se odvija. Da se zgodi. Sprejmite.

Število življenjske poti 3
Premiki bodo najbolj občutni na poslovnem področju. Zaupajte v svoje sposobnosti. Vedno. Trenutno črpajte moč iz preteklih dosežkov, če dvomite v sebe. Pomembno je, da verjamete.

Število življenjske poti 4
Korak naprej, kateremu se najbolj upirate, je tu. Ne čakajte uradnega potrdila - od denimo Boga - da bo vse v redu. Seveda bo. Saj boste vi sami poskrbeli za to. Sedaj pa, zaupajte in gremo.

Število življenjske poti 5
Čeprav ste oseba, ki ljubi dinamiko, boste tudi sami presenečeni nad izidom dogajanja. Pravzaprav se bo vse odvilo kar samo od sebe. Ker se zlahka prilagajate, ne bo težav.

Število življenjske poti 6
Znova se soočamo z zaupanjem. Verjamete, zaupate ali čakate na zadnjo kapljico čez rob, zaradi katere boste le prerezali niti? Pogumno.

Število življenjske poti 7
Nekoliko radikalne zamisli se vam bodo porajale in prav je, da jim sledite. Vsaj razvijajte jih, kajti trenutno ste polni izvirnosti in obenem nenavadnosti. Nič hudega, če se (sedaj) zdi neizvedljivo.

Število življenjske poti 8
Korenite spremembe. Vaša notranjost se je letos krepko spremenila in sedaj, ko se vaša okolica drži za glavo, le še prizemljite svojo energijo in namene. Opravili ste. Tu ste in vi ste.

Število življenjske poti 9
Najbolj mogočnih sprememb boste deležni, ki pa jih boste sprejeli dokaj spontano. Določene zadeve so se že dalj časa pripravljale, kajne in vas niso nič kaj presenetile. Potrudite se uživati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.