Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Numeroskop za teden od 9. 4. do 15. 4. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je čas razgaljanja, ki bo pokazal pravo globino Vaših odločitev in izbir – so bile osnovane na temeljitem razmisleku in razumskemu pristopu; utripajo z Vašim srcem in dušo, ali podpirajo Vaš življenjski namen …

Vse to se je treba vprašati, preden se nekaj odločimo. Sicer se nismo odločili sami, ampak se je odločilo tuje prepričevanje nas ali neki dražljaj zunaj nas. V tem primeru predajamo svojo moč drugim, nimamo je mi.

Število življenjske poti 1
Prevetrite svoje odločitve na področju odnosov. Kdaj ste pravzaprav užaljeni in zato odvihrate, odklonite in ste sploh zelo "mogočni"?

Število življenjske poti 2
Kako izražate svoje mnenje in kako izrazite, da nečesa ne želite, ko gre za osebe, ki jih imate zelo radi? Popustite ali si nemara niti ne drznete povedati?

Število življenjske poti 3
Ali svoje delovne obveze jemljete s primerno mero odgovornosti in resnosti? Ste predani in ravnate disciplinirano ali imate "jamajški" stil?

Število življenjske poti 4
Nekoliko težje se prilagajate, ker potrebujete veliko varnosti – to pomeni, da si želite točno vedeti, kaj Vam bo nov korak prinesel. Zaupajte.
Število življenjske poti 5
Pred Vami se razprostira popolnoma nov čustven svet; drugačno dojemanje in doživljanje razsežnosti svojega srca. Naj Vas ne bo strah. Varni ste.

Število življenjske poti 6
Možni bodo trenutki zagrenjenosti in obupa, zapiranja Vase in črnogledosti. Niste se rodili, da bi bili komurkoli na razpolago, le sami sebi. Imejte se radi.

Število življenjske poti 7
Podjetno se boste lotili zadanega, a tokrat naj Vas spodbudim, da bodite pionir – stopite na pot drugače in za seboj pustite omahovalce ter pesimiste.

Število življenjske poti 8
Zaključili boste obdobje in spremenili način razmišljanja. Prav je tako. Vaša duša je tista, ki pozna odgovore, zato ji prisluhnite. Postavite se zase.

Število življenjske poti 9
Novo prebujeni zagon in zalet naj Vas podpirata v delovanju samem, ne le pri govoričenju o delovanju. Preveč energije običajno potrošimo ravno s tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.