Magazin > Horoskop in Numerologija
1104 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 9. 7. do 15. 7. 2018

numerologija Flynet
Življenje je Vaše, živite sebe!

Lekcije 28. tedna:
Učimo se biti aktiven in pozitiven del celote družbe, v kateri živimo – a kaj, ko ima mnogokrat družba pričakovanja in norme, katerih mi ne čutimo za svoje. Vsak izmed nas se sooča z vsaj eno družbeno pogojeno omejitvijo. Namen tega je, da se naučimo, kako zelo pomembni smo. Bodite sprememba, ki si je želite v svetu.

VI STE POMEMBNI!
Vsaka oseba je pomembna, tudi vi! V vsakem trenutku lahko doprinesete pozitivno ali pa negativno energijo v svojo okolico. Seveda velja enako v obratni smeri: energija okolice na vas lahko vpliva pozitivno ali negativno. Zavedati se je treba, da svojo okolico v veliki meri sami izbirate!

NE PREDAJAJTE MOČI V TUJE ROKE
Na svojo okolico imate vpliv. Tudi en človek lahko naredi veliko spremembo. Vedno se prične z eno osebo, s prvim korakom. Nato sledi val. Ko resnično zaupate v sebe in svoje sposobnosti, svoje poslanstvo, boste stremeli k pozitivnem vplivu na svojo okolico – pa naj gre za nasmeh neznancu, ki mu polepša dan, pomoč socialno ogroženim, presenečenje svojim dragim, ali pa večja humanitarna akcija … vse možnosti imate pred seboj!

POSLUŠAJTE SEBE, UPOŠTEVAJTE DRUGE
Če z nekom nikakor ne morete 'skupaj', pojdite 'narazen' in odprla se bo pot do ljudi, ob katerih boste naravnost cveteli – pa naj gre za ljubezenski odnos, prijateljstvo, posel, sosede, telovadnico, knjižnico, trgovino z živili, v katero zahajate.

VPRAŠANJA V POMOČ:
Ste izpolnili svoje sanje iz otroštva?
Bi bil otrok, ki ste bili, zadovoljen z vašim življenjem?
Boste na smrtni postelji zadovoljni s trenutnim stanjem?

UGODEN ČAS ZA:
Samozavestne poteze in premike
Nova poznanstva
Novo poslovno izbiro

Število življenjske poti 1
Mnogokrat prevladate nad sogovornikom v komunikaciji. Svetujte tistim, ki se ne znajo postaviti za sebe in obenem pozorno prisluhnite, ali nemara VAM kaj sporočajo.

Število življenjske poti 2
Obeta se vam razigran teden, a poskrbite za dovolj počitka. Prikličite si v misli otročka, ki je preutrujen, da bi se zabaval na svoji zabavi za rojstni dan. No, počijte.

Število življenjske poti 3
Opazujte svoj odziv, ko se sproži strah, ali dvom, ali negativna misel ob neznanem. Spomnite se na situacijo, v kateri ste strah premagali in črpajte moč iz tam. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Iskreno povedano, prav možno je, da vas bo vse motilo, še sami sebi greste lahko kakšen dan na živce kot po domače rečemo. Potrebni ste krajših počitnic.

Število življenjske poti 5
Bolj čustveno bi se lahko odzivali kot sicer. Preden teatralno odvihrate stran, vdihnite. Nihče vam nič slabega noče. Idealen čas za romantično presenečenje.

Število življenjske poti 6
Lahko bi se pojavil občutek otopelosti. Izkoristite ga za počitek (pomežik). Nahajate se v ugodnem času za učenje novih spretnosti in tujih jezikov ter branje knjig.

Število življenjske poti 7
Podjetno se lotite novih zamisli tako, da si oblikujete načrt po korakih. Raziskujte, kdo in kako se je podobnega že lotil. Učite se (raje) na tujih napakah.

Število življenjske poti 8
Znate sprejemati? Pred vami je izziv sprejemanje od sebe za sebe. Zato si čim več časa rezervirajte za prijetna opravila in to sami. Uživajte v svojih dosežkih.

Število življenjske poti 9
Nove poti so pred vami. Razprostirajo se. Si boste zatiskali oči, brskali po preteklosti ali vas bolj zanima, kako bi oblikovali zanimivo prihodnost?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.