Magazin > Horoskop in Numerologija
2692 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 9. do 15. 5. 2022

numerologija Profimedia
Karmični teden provocira.

Lekcije 19. tedna: 
Vsi imamo ego. Vsi se še učimo biti boljši človek. Nihče ne zna vsega. Tako kot se pravi pogum in moč skrivata ne v trdnosti, temveč v izražanju svojih čustev, se podobno  lahko izrazi naša zrelost v prepoznavanju tistega, česar še ne znamo. 
 
Karmični teden ni nevaren, ni slab in ni bav bav. Pritegnil pa bo na plano naše nerazčiščene odnose. Pred nami so dnevi razdražljivosti in pa (velikega) ega. Zelo verjetno je, da bomo vsaj v eni situaciji kazali s prstom na druge. 
 
Energija, ki nas obdaja, bo razkrivala zlorabe, kjer jih ne bi pričakovali. Celoten maj bo čas informacij, ki nas bodo večkrat kot ne, negativno presenetile. Bodite pozorni na namige med vrsticami in opozorilne znake. Mnogokrat zvonimo po toči, kajne? Zdaj smo v času tik pred nalivom. Morda pa lahko nekomu, ki se ne zmore postaviti za sebe, pomagate. 
 
Kako nam lahko to pomaga?
Lažje se bomo postavili za sebe v odnosih, kjer se morda druge osebe bojimo ali pa jo dojemamo kot avtoriteto. Svet kot celota bi se mnogo močneje lahko postavil v steber Luči in stal za bolj zdravimi načeli ter proti zlorabam, nasilju in krivici. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Kaj vam gre na živce?
Kdo vam gre na živce?
Komu greste vi na živce?
    
UGODEN ČAS ZA:
Učenje potrpežljivosti
Več medsebojne strpnosti
Postavljanje mej zlorabi
 

število življenjske poti | Avtor:

 Število življenjske poti 1
Nekomu bi lahko zelo pomagali. Preko zanimivega dogodka drugi osebi, boste spoznali nekaj o sebi. Ničesar ne počnite na silo te dni.

Število življenjske poti 2
Bodite razumevajoči do svojih čustev, predvsem kadar gre za občutke nemoči in strahu. Pravzaprav je to klic vaše duše po več nežnosti. 

Število življenjske poti 3
Nobena juha se ne poje tako vroča  kot se skuha, zato si vzemite potreben čas za ohladitev. Dovolite: drama trenutno nikomur ne koristi.

Število življenjske poti 4
Lahko bi nihali v svojem dojemanju določenega dogodka, osebe ali načela Kaj pa, če ravno nasprotno kot menite vi, velja?

Število življenjske poti 5
Idealno obdobje za več romantike, obenem pa tudi izzivi zdrave ljubezni do sebe in vaših najdražjih. Ne ravnajte impulzivno. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 6
Zanimiv preblisk v ljubezni. Bodite predvsem sami sebi najbolj skrben prijatelj/ica. Nekaj bo končno  postalo razumljivo.

Število življenjske poti 7
Odločneje se izražajte v pogovoru. Jasno tudi sami sebi zastavite cilje in svoje meje. Če vi sebe ne  jemljete resno, vas tudi okolica ne bo. 

Število življenjske poti 8
Sprejemajte. Karma ni vedno negativna, veste. Kaj pa, če se vi otepate dobrega zaradi slabe lastne vrednosti?

Število življenjske poti 9
Vsak   dan je nov  list in v vsakem dnevu ste lahko nov človek. Le vi  izbirate kdo in kaj ste, zato predvsem sedaj izbirajte še bolj preudarno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.