Magazin > Horoskop in Numerologija
757 ogledov

NuMeRoSKoP  za teden od 9. do 15. 8. 2021

Oblaki Profimedia
Sreča, moja ali tvoja?

Lekcije 32. tedna:
V kolikšni meri sreča drugih vpliva na nas ter kako? Ljudje smo si različni. Nekateri sebe žrtvujejo, da bi drugim ustregli ali jih osrečili. Drugi zavidajo srečo okolice in menijo, da se jim godi krivica. Naš odnos do sreče drugih razkriva našo lastno stopnjo čustvene, duhovne in osebnostne zrelosti. 


Je v resnici vse dosegljivo vsem? Kaj determira dosegljivo ali morda bolje rečeno, izvedljivo? Vsi smo lahko športniki, če se športu predano posvečamo. Mnogokrat ne znamo prepoznati svojih talentov ter priložnosti, ki nam jih daje življenje. Energija, ki nas obdaja avgusta bi lahko bila nekoliko reaktivna.

Zakaj? Včasih potrebujem provokacijo, da bi se predramili in sploh prepoznali kaj nam je pomembno. V tem ni nič slabega. Kolikokrat se zgodi, da šele, ko se prebudi ljubosumje prepoznamo naklonjenost.

Bodite usmerjeni vase in lastne odzive. Poslušajte sebe, saj le vi veste kaj vas osrečuje in ne domnevajte kaj osrečuje vašo okolico. Na nenavaden način bo potreben pogovor v tem času. Predvsem pogovor s seboj. Si nečesa morda ne priznate?
 

VPRAŠANJA V POMOČ

Je sreča drugih bolj ali manj pomembna od vaše?
V čem se, kar osrečuje druge, razlikuje od tega, kar osrečuje vas?


UGODEN ČAS ZA

Izbiro drugačnih odnosov
Spremembo načina komuniciranja


Število življenjske poti 1
Vaša čustva so enako pomembna kot čustva okolice. Ne trudite se zatreti ničesar. Zdaj ni čas, da bi bili tako zaposleni, da sebe ne bi opazili. 


Število življenjske poti 2
Resnica je le ena, pa vendarle tako različna, kajne? Katera vaša resnica se je spremenila? Opazite lastno čustveno zrelost ter spremembo v razmišljanju. 


Število življenjske poti 3
Odločneje se izražajte. Ne bojte se poseči po tistem, kar vi menite, da je nedosegljivo. Kaj ni vse neobstoječe, dokler se ne zgodi? Pogumno. 


Število življenjske poti 4
Sprejemanje je umetnost, ki se je vsi učimo celo življenje. Morda pa v tem času ni potrebe po obrambi pred nečim novim, ampak obratno?


Število življenjske poti 5
Pogumno v nepoznano, saj ni vse neznano: VI. Vi ste del prav vsake situacije, kajne? Torej, odločajte se tako, da boste bolj samostojni in neodvisni.


Število življenjske poti 6
Povezovanje je pomembno, še bolj pa je pomembno s kom se povezujemo. Izbirajte osebe, ki iz vas ne izpijejo življenja, ampak vas polnijo. 


Število življenjske poti 7
Sreča se vas drži, in nekoliko bolj bujna domišljija tudi, zato pazljivost ni odveč. Ni vse zlato kar se v sonci sveti. ''Ugasnite sonce''.


Število življenjske poti 8
Brez strahu okrepite svoje temelje in si izpolnite prav posebno željo. Včasih ste preprosto preveč aktivni, da bi sprejemali dobro zase. Užijte trenutek. 


Število življenjske poti 9
Spontana energija vas  obdaja, zato malo pozornosti ni odveč – naj vas ne zanese v razburkane vode. Ohranjajte esenco sebe, ne drugih. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.