Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: alivan

Žurnal24 main
Poslovno in finančno se nikakor ne morem dokončno usmeriti in izraziti. Ne vem, kaj je takega, da mi vedno izjalovi načrte.

V svojih izračunih osebnih števil nimate prisotnega nobenega karmičnega dolga ali kakega posebnega razloga, ki bi vas oviral pri vaših načrtih. V Številu duše imate celo število 8, ki je srečno število za posel. Poglejte, jaz mislim, da razlog leži v vaši želji po popolnosti, v perfekcionizmu ter po eni strani želji, da bi bilo vse po "regelcih", po drugi strani pa včasih dajete vtis neodgovornosti. Od sebe zahtevate preveč in se določenih projektov ne lotite, če niste prepričani v njihov uspeh, okolica pa to dojema kot vašo lenost ter nezanesljivost ali neangažiranost. Zato vam morda tudi kdo ne priskoči na pomoč, pa sicer bi.

Sprostite se, nasmehnite se in sledite toku. Brez preračunljivosti, brez načrtovanja do onemoglosti, tudi če še ne veste vsega in tudi, če ne veste kako bo jutri. V sebi nosite veliko domiselnosti ter iznajdljivosti. Izkoristite to sebi v prid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.