Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: elalea

Žurnal24 main
Zanima me, kaj se bo dogajalo z mojim odnosom z določenim človekom. Zanima me, ali obstajajo možnosti za skupno prihodnost oziroma kako se bo moje življenje v povezavi z njim odvijalo v prihodnosti.

Tako on kot vi imata karmični dolg 14/5, ki simbolizira dokaj neodgovorno ravnanje in podleganje skušnjavam. On se uči odgovornosti še nekoliko bolj intenzivno kot vi. Veliko mu pomenita iskrenost in zanesljivost, torej igrajte na ti karti. Letos ste pod vplivom števila 9, starostna vibracija pa je 7 – kar pomeni, da raziskujete svoja čustva, da zaključujete začete projekte in da zapuščate položaje, čustva, osebe, ki vam ne nosijo nič dobrega – prenavljate svoje življenje na neki način. On pa je v letošnjem letu pod vplivom števila 7 ter starostne vibracije 6, kar kaže na neke podobnosti v razvoju v tem letu – oba bosta iskala samega sebe. Njemu bi veliko pomenila zanesljiva oseba in zveza, ki bi se lahko razvila v dolgoročno. Vi ste močni v komunikativnosti ter po eni strani sramežljivi, kadar vam je oseba resnično všeč, kar pa vas dela očarljive. Letošnje leto ima vsekakor izjemno pozitivne vibracije za vaju dva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.