Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

Odgovor numerologinje – ŠIFRA: medena2

Žurnal24 main
Zakaj je moje življenje tako težko? Kako naj ravnam v ljubezni? Prilagam podatke ljubljene osebe.

Žal ste navedli le rojstni dan svoje ljubljene osebe, zato vam lahko povem manj, kot če bi posredovali še ime (za izračun Števila duše, ki govori o romantičnih zvezah, sta potrebna ime in priimek). Primarno se učita sporazumevanja na ljubeč in vama skupen način. Vi imate dva karmična dolgova, 14/5 ter 19/1, ki vam otežujeta življenje. Poleg tega imate prisotno tudi število 9, ki kaže, da ste čustveni in da se vas težave dotaknejo na globjih ravneh. Učite se delati sami zase, zato vam prav nič ni prineseno na pladnju. Žal mi prostor ne dopušča, da bi podrobneje opisala dolgova.

Naj se vrnem še k ljubezenskemu vprašanju. Tudi on ima v Številu življenjske poti karmični dolg, 16/7, kar pomeni, da se oba prebijata skozi ovire, ki so si na neki ravni zelo podobne. Če si bosta znala stati ob strani in biti razumevajoča, se bosta veliko naučila eden od drugega. Predvsem ne trmarite ter poskusite razumeti, zakaj počne določene stvari tako, kot jih. Vas kaj hitro mika, da bi vrgli puško v koruzo; preden to storite, se vsaj nekaj naučite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.