Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

Odgovor numerologinje - šifra: Pupika

Žurnal24 main
S fantom hodim ze skoraj dve leti in zadnje mesece se je med nama veliko stvari spremenilo in zgodilo. Ali je on tisti pravi?

S fantom hodim že skroaj dve leti in zadnje mesece se je med nama veliko stvari spremenilo. Jaz sama veliko premišljujem, da bi končala (pred mesecom dni sva skoraj že) in včasih ne vem več, kaj naj. Ko želim končati, se mi poraja vprašanje, kaj če je oni tisti pravi ... Zanima me, ali je res on ta ali bi bilo bolje, da grem? Zanima me tudi, kako bo z mojo šolo?

Odgovor numerologinje
Glede vprašanj o vašem fantu – težko karkoli odgovorim, če o njem nimam niti enega podatka. V letu 2008 ste pod vplivom števila 4, ki je zelo drugačno od števila 3, ki je na vas vplivalo lansko leto. Iskali boste stabilnost, varnost ter gotovost – zato tudi niso naključje vaša vprašanja, ali je on tisti pravi. V tem letu vas čaka veliko dela ter predanosti svojim zadanim ciljem; pričakuje se, da ste odgovorni ter resni – tudi v šoli. Zanimivo je, da se do 26. leta nahajate v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 4; do 35. leta pa v prvem obdobju vrhuncev pod vplivom števila 4 in tudi izzivov pod vplivom tega istega števila. Veliko resnosti ter vestnosti se bo pričakovalo od vas. Učite se ceniti vrednost iskrenosti, varnosti, poštenega dela ter odgovornosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.