Magazin > Horoskop in Numerologija
16 ogledov

Odgovor numerologinje – šifra: sinergija

Žurnal24 main
Zanima me, ali naj ostanem na starem delovnem mestu ali naj sprejmem novo službo, ki so mi jo ponudili, ali pa naj počakam na kakšno drugo zaposlitev?

Na tole vprašanje je nekoliko težje odgovoriti s pomočjo numerologije, saj ni namenjena temu. V Številu življenjske poti imate karmični dolg 13/4, kar nam pove, da nekoč niste bili pridna punčka, ampak vam je bilo ljubše, da so drugi opravljali delo namesto vas, še več, da so prevzemali odgovornost ter krivdo za vaše napake. Naj spet poudarim, karmični dolgovi izvirajo iz preteklih življenj. Pričakujete lahko močan vpliv tega dolga, ki se bo primarno kazal na področju dela, vestnosti ter odgovornosti. Ne poskušajte ubirati bližnjic, če se ga želite otresti.

Glede službe bi rekla takole – kjerkoli boste, bodo od vas verjetno zahtevali veliko dela. V letu 2008 ste pod vplivom števila 2, ki ni dejavno ter ne išče novih poti; poleg tega je vaša starostna vibracija letos 13/4, ki vaš dolg še bolj poudarja, zato ni naključje, da se ukvarjate z delom povezanimi temami. Do 32. leta ste v svojem prvem življenjskem ciklu pod vplivom števila 4, kar kaže na dejstvo, da ste se verjetno kmalu naučili zavihati rokave. Vprašajte se, v kateri službi bi se več naučili ter več naredili – to naj vam bo vodilo, kajti karmični dolgovi imajo navado ostati z nami, dokler jih res RES ne odplačamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.