Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: 255-dd

Žurnal24 main
Zanima me, kakšen partner bi mi karakterno ustrezal.

Vi ste zelo čutna ter senzibilna oseba, ki jo skrbi za druge in je pripravljena zatajiti svoje potrebe ter želje, da bi ugodila drugim. Vaše Število življenjske poti ter Število usode sta 6, kar pomeni, da vam ogromno pomenita harmonija in mir v medsebojnih odnosih; pomeni tudi, da ste izjemno razumevajoči ter predvidevam, da ste drugim trdna opora. Ko pa se zaljubite, pa nekako zgodba postane nekoliko drugačna – vaše Število duše je 7, kar pomeni, da postanete bolj zadržani, da čustev ne izražate več s tako lahkoto ter da nemalokdaj potrebujete svojo intimo ter mir.

Najboljši partner za vas bi bila oseba, ki ima tudi Število usode 7, kajti v tej lastnosti bi se dopolnjevala. Sicer pa bi vam ustrezala oseba, ki je samostojna, ki ima v svojem življenju kar nekaj hobijev ali zaposlitev – kajti tako bi vi imeli svoj čas zase in za svojo intimo. Vsekakor cenite inteligenco, analitičnost ter sposobnost logičnega sklepanja pri nasportnem spolu. Privlači vas lepota ter umirjenost ženske, a več vam pomeni, da je ta pametna in sposobna razmišljati s svojo glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.