Magazin > Horoskop in Numerologija
0 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: 2mkgbkc

Žurnal24 main
Zanima me, ali imam kaj možnosti pri treh moških, to so M. K., G. B. in K. C., in ali imam pri katerem možnosti za zvezo?

Kljub jasnemu opozorilu v navodilih o pošiljanju vprašanj mi niste podali prav nobenega podatka o teh treh moških, ki vas zanimajo, zato vam na žalost ne morem ponuditi kvalitetnega odgovora. Numerologija ni vedeževanje, ni ugibanje − temveč temelji na izračunih, za katere seveda potrebujem podatke.
 
Lahko vam povem, da imate ravno v Številu duše, ki opisuje naše srčne zadeve, karmični dolg 16/7, ki vam meša štrene na ljubezenskem področju; in verjetno imate občutek, da se vam določene situacije vedno ponavljajo. Učite se spoštovanja druge osebe in duhovnih načel, bolj ko boste brezpogojno sprejemali tako sebe kot druge, lažje boste pluli po razburkanem morju svojih čustev, ki jim včasih ne dovolite, da bi se izrazili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.