Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: 713

numerologija03_1703 Žurnal24 main
Polna sem negativne energije, preobremenjena zaradi šole in službe. Bojim se, da ne bom zmogla!

Letos se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 3, ki je (ironično) ravno leto dobre volje ter razigranosti. Vsekakor pa postanejo lahko njegovi vplivi tudi podobni zagrenjenosti ter naveličanosti. Poglejte, potrudite se izraziti sebe ter svoje bistvo.

Razumem, da imate veliko obveznosti, zaradi katerih vam nenehno zmanjkuje časa in ste zato v stresu. Ne smete si dovoliti, da vi sami (vaše bistvo) izginete iz svojega življenja. Vsekakor službo potrebujete in izobraževanje je pohvalno; če pa si ne boste našli določenega ventila, preko katerega boste izražali sebe, se norčevali in igrali kot otrok, ki nima skrbi na svetu, boste dejansko pregoreli. Ste oseba, ki se zna dobro organizirati, samo spomniti se morate na ta svoj dar.

Do svojega 30. leta ste v prvem obdobju življenjskega cikla, ki na vas vpliva s številom 7, ki je izjemno ugodno za učenje ter raziskovanje samega sebe. Namenite si vsaj mirne pol ure na dan in se sproščajte ali pa preprosto mirujte brez občutka krivde. To dela čudeže, verjemite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.