Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: ady

(Foto: null) Žurnal24 main
Zanima me, ali bo obstala moja zveza s punco, s katero sva skupaj 4 mesece. Sva na poti k poroki. Ona je rojena xy, ime ji je xy. Malo mi je to vse skupaj čudno. Za vsako malenkost se jezi.

Njeno Število duše (eno izmed petih osebnih števil; to opisuje naše srčne zadeve), je 6, kar pomeni, da je pravljični romantik. Težko je biti s tako osebo, ker od vas pričakuje, da ste več kot princ na belem konju. Verjame v vso čarobnost ljubezni, vam jo lahko tudi podari (zato pa vas je tako zelo očarala, da poroka po tako kratkem času zveze),  a obenem morda sama ne razume, da ljubezen sama kot taka ni dovolj. Potrebno bo veliko pogovorov. Tudi vaše Število duše je 6, zato si jemljete njene jezne besede k srcu bolj, kot bi si ''povprečen'' moški; zelo veliko vam je do tega, da jo osrečite, a zavedajte se, da si morata nebesa VIDVA ustvariti sama, ne morete ji jih vi podariti. Obilo sreče vama želim!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.