Magazin > Horoskop in Numerologija
27 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: buček

Žurnal24 main
Pozdravljeni, glede na to, da sem vam že pred pol leta poslala vprašanje in še nisem dobila odgovora sem se odločila, da vam ponovno postavim vprašanje.

Glede na to, da je letos recesijsko obdobje, ki ga zelo občutim tudi jaz me zanima sledeče: kdaj se mi bo izboljšalo finančno stanje, ker se že nekaj časa s težavo prebijam skozi mesec, trenutno sem na porodniški, in pričakujem prvega otroka.

Odgovor:

Naj najprej komentiram očitek, da niste prejeli odgovora – na dan sta objavljena dva odgovora, izbrana slučajno. V uredništvo dnevno prispe veliko vprašanj in mislim, da je razumljivo, da je nemogoče odgovoriti na vsa.

Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 1, ki kaže na nove začetke in sveže poti. Odpirale se vam bodo nove možnosti in priložnosti. Možna je sicer selitev ali nova zaposlitev v tem letu. Posvečali se boste sami sebi bolj kot lansko leto. Bolj ugodno obdobje bo leto 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.