Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: Delo

Žurnal24 main
Kaj me čaka v prihodnosti glede financ na področju dela. Ali bom dobila povrnjen denar.Ali bom lahko prišla na čisto s financami?

Vaše Število življenjske poti je 1, kar mi pove, da ste večino življenja skrbeli sami zase; kar posledično pomeni, da se znate oprijeti dela, kadar je potrebno, težje pa sprejemate ponujeno pomoč od drugih. Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 9, zaradi česar se zdi, da se preteklost ponavlja, da se določene stare rane odpirajo; namen tega je, da opustite navade in razmišljanja, ki vam škodujejo. Ste v obdobju, ko prejemate sadove svojega dela in naporov. Opazujte kaj se dogaja v tem času, ker vam lahko ponudi ogledalo kaj morate spremeniti v življenju. Pred koncem leta bi se morale stvari razjasniti zato, da boste lahko vstopili v osebno leto pod vplivom števila 1, ki vas bo popeljalo na nove poti. Leto 2010 bo veliko bolj usmerjeno v vas same.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.