Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: jesen

Žurnal24 main
Izgubila sem človeka, ki mi je veliko pomenil. Zanima me, kako naj ga prebolim? Ali bom lahko zaživela naprej normalno zakonsko življenje z možem?

Zelo mi je žal, da niste posredovali podatkov vaše žal preminule ljubljene osebe ter vašega moža; menim, da bi se našle zanimive povezave. Odgovor lahko zato oblikujem le iz vaših podatkov, ki naznanjajo, da ste se v 48. letu premaknili v novo obdboje vrhuncev in izzivov, v katerem vam bo te boleče vezi vsekakor lažje pretrgati. Vrhunec je pod vplivom števila 5, ki nosi spremembe in neko sprostitev, željo po uživanju, po svobodi ter po svežini v življenju. Izziv je pod vplivom števila 2, ki pa vas bo spodbujal, da se spopadete s preprekami v zaupanju ter odprtosti v komunikaciji, v navezovanju stikov ter predaji drugi osebi.
 
Vaše Število zrelosti je 3, katero bo vse močneje delovalo na vaše življenje, nosi pa vam željo po ustvarjanju, po oblikovanju, po uporabi vaše bujne domišljije ter tudi optimizma - ne glede na vašo bolečo izgubo, je vaše srce še vedno močno in kljub solzam opazi modrino neba ter tople sončne žarke.
 
Vaše Število duše je 4, ki nakazuje, da ko se zaljubite, se zaljubite skorajda za večno - veliko vam pomenita trdnost, predanost ter dolgotrajnost. Vsekakor razumem, da je težko premostiti smrt, a to stanje je žal nespremenljivo. Pri sebi boste morali preudaritim, ali vam je dovolj, da imate svojega moža na nek način še vedno rada dovolj, da z njim delite svoje življenje. Oseba, ki vas je zapustila, bo vedno živa ter prisotna v vašem srcu. Popolnoma preboleli ga ne boste, dokler boste to dojemali, da mora zato tudi v vašem srcu umreti. Imejte ga radi z vso intenzivnostjo, kajti ljubezen ne pozna meja. Zavedajte pa se, da če boste svoje življenje v popolnosti posvetili bolečini ob izgubi, je enako, kot da ste umrli tudi vi v tistem tragičnem trenutku. Pa niste. Tu ste in življenje vas čaka, da ga živite. Tudi vaš ljubljeni bi si tega želel za vas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.