Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: Lesi

Žurnal24 main
Kdaj bom srečala "ta pravega"?

Nobena oseba, ki se pojavi v vašem življenju ni zmota ali zgrešena. Tisti "ta prav" in "živela sta srečno brez prepirov do konca svojih dni" so pravljične iluzije, zaradi katerih včasih ne opazimo lepote in kvalitete, ki jo že imamo. Duhovna numerologija uči, da so vse osebe v našem življenju naši učitelji, tisti, ki nam pomagajo preseči naše najglobje vzorce, premagati strahove in postati pogumni, pa so posebne duše, soulmate jih imenujejo po angleško, ki nam z izzivi, ki jih prinaša zveza oziroma odnos z njimi (ki ni nujno ljubezenski), pomagajo na naši poti in mi njim. Vaše Število duše je ena, kar pomeni, da ste samostojni in neodvisni. Ko ste zaljubljeni, ne izgubite pameti in se ne stopite v lužico. Radi imate svežino v odnosu, ubija pa vas monotonost in rutina.

Ob sebi bi potrebovali osebo, ki vas spoštuje z vsemi drobnimi posebnostmi, ki jih imate, osebo, ki je aktivna in jo zanima svet okoli nje. Trenutno se nahajate v osebnem letu pod vplivom števila 5, ki je dokaj negotovo obdobje, polno sprememb in nihanj; tudi uživaštva in obenem neodgovornosti. Osebe, ki se pojavljajo na novo v vašem življenju, se običajno ne zafdržijo v njem dolgo časa v tem obdobju. Dobra novica je, da prihajate po novem letu v osebno leto pod vplivom števila 6, ki simbolizira poroko, lubezen, družino - obenem tudi ambicioznost na tako poklicnem kot tudi osebnem področju. Ne namenjajte preveč svoje pozornosti karieri, službi, oziroma delu in obvezam, da vam kdo pred nosom ne gre mimo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.