Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: Mumbly

Žurnal24 main
Po devetih letih sem se ločila. Ostali so mi trije mladoletni otroci. Zanima me, ali bo v moje življenje stopil kakšen resen, neporočen moški, ki mu bom lahko zaupala. Ali bo ta moški samo prehoden?

Ali bom uspela končno zaključiti študij (manjka mi le en izpit – matematika, ki ga delam že predolgo). Ali bom zapadla v kakšno psihično ali depresivno krizo in ali bom prebrodila finančno krizo?

Letos se nahajate v čustveno bolj obremenjenem letu, ki mu vlada število 9, zaradi katerega določene stvari dojemate bolj osebno in nekoliko bolj negativno kot sicer. V letošnjem letu se bodo določene situacije, odnosi, projekti zaključili, tako ali drugače. V letu 2011 vas čaka več sveže energije in novosti, novih začetkov in predvsem močnejši občutek samozavesti. Več stvari, kot jih boste letos razrešili, več prostora boste oblikovali za novo, kar vas čaka v letu 2011.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.