Magazin > Horoskop in Numerologija
18 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: rex bex

Žurnal24 main
Zanima me na splošno ... zakaj imam težave?

Vaše Število življenjske poti je 5, odprto število, ki simbolizira komunikativnost in razgibanost življenju. V Številu zrelosti, ki je z vašo starostjo vse močnejše, pa imate 7, ki je previdna in zadržana – težko uravnovesite ta dva aspekta; eden bi vas namreč rad odprl vsemu vesolju, drugi pa bi bil doma in bral knjige ...

V Številu duše in Številu osebnosti imate 2, kar pomeni, da ste družabna oseba, ki ima rada umirjeno družbo, se izogiba konfliktom, kar mi pove, da se, kadar ste v življenju razpeti, prilagodite svoji okolici in željam drugih. Težava pri tem pa je, da posledično v vašem življenju ni vas – niste dejavni in ne uživate v tem, česar si želite, ker ni definirano, kaj točno je to.

Takole bom rekla – ladja brez cilja, brez določene destinacije, tava naokoli in nosijo jo valovi ... Vprašajte se – kdo ste vi in česa si želite zase?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.