Magazin > Horoskop in Numerologija
2 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: SMREČICA11

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že dalj časa sem nezadovoljna v zakonu. Poiskala sem odgovore in vem, da s tem partnerjem nimam več nobene prihodnosti, zvedela sem določene laži že iz prvega leta zakona.

Vendar se bojim posledic, finančnih težav, kako bo ločitev prenesel mlajši sin rojen xy. Večji si tako ali tako želi stran, ker se prav tako ne razume z očetom. Mož je rojen xy. Je letos ustrezen čas za spremembo, bo zelo hudo?

Odgovor
Ni naključje, da se to dogaja letos. Nahajate se v osebnem letu pod vplivom števila 6, ki simbolizira poroko, ljubezen in tudi ločitev, kadar zveza ne temelji na iskrenosti, ljubezni in vzajemnem spoštovanju. Tudi vaš mož se enako nahaja v takem letu. Verjetno ste preko let opazili, da se razvijata na podobnih področjih v določenih obdobjih - tukaj leži razlog.

Na žalost niste posredovali imen moža in sinov, da bi lahko izračunala še osebna števila in vam ponudila kvalitetnejši odgovor. Na splošno bo leto 2011 za vas čustveno naporno in intenzivno. Mlajši sin se nahaja pod vplivom števila 7 - kakorkoli bi se zgodba z vašim možem iztekla, bo to zanj obdobje osebnostne rasti in čas, ko bo želel biti bolj zase. Prosim, ne krivite sebe. To je nujno obdobje v življenju vsakega izmed nas, ko se naša osebnost oblikuje/preoblikuje in zato potrebujemo odmik. Vaše Število življenjske poti je 5, zato verjamem, da se boste znali spopasti z vsemi izzivi, ki vas čakajo - ste namreč izjemno prilagodljivi. Zanimajo vas nepoznane reči, tuje kulture, razgibanost življenja. Jemljite ta proces kot (morda neprimeren izraz) pustolovščino; odprtje nove, boljše poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.