Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: sonce 24

(Foto: null) Žurnal24 main
Ali bom ostala v sedanjem razmerju? Ali bom dobila pričakovani denar in ali se bodo končno rešile finančne težave?

Samo rojstni datum vašega dragega je res skop podatek, pove pa mi, da ima on karmični dolg v Številu življenjske poti, in sicer ste verjetno opazili, da niha iz potrebe, da drugi počnejo stvari namesto njega v željo, da bi naredil vse sam (in seveda ravno obratno od tega, kar bi drugi pričakovali).

Žal ne morem izračunati njegovega Števila duše, vaše pa je 8, kar pomeni, da dokaj podjetno nastopite in se ne pustite dominirati v ljubezenski zvezi. Vi se nahajate v obdobju novih začetkov, pomembne vam bodo finance letos, zato bi bilo predvidevati, da se bodo težave z denarjem ugodneje razpletle kot pa tiste v ljubezni. On se bo letos na nekem nivoju uril v povezovanju, sodelovanju ter komunikaciji, a po drugi strani bo potreboval več časa zase in svoje hobije ali tuhtanja, kar bi vas utegnilo zmotiti.

Vsekakor je on tisti, ki bi znal prekiniti zvezo - sicer pa; če se boste vi posvečali svojemu na nek način profesionalnem razvoju ter se ubadali z denarjem, bo to njemu dalo dodaten čas, ki ga letos potrebuje zase (kar vključuje tudi čas, ki ga preživi s prijatelji, tudi to je oblika relaksacije), kar bi lahko ublažilo probleme, s katerimi se soočate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.