Magazin > Horoskop in Numerologija
1 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: svet

Žurnal24 main
Moja služba, sinova šola.

Za sina ne morem odgovoriti, ker niste posredovali nobenega podatka o njem; numerologija pa temelji na izračunih, ne ugibanju ali intuiciji.

Vi ste letos v obdobju, ki vam prinaša veliko dela, obveznosti in tudi določene omejitve na tem področju. Zadnje leto se vam je dozdevalo, da se stvari nikamor ne premaknejo in ne razvijajo.

Imate karmični dolg 19/1 v Številu življenjske poti, kar v duhovni numerologiji pomeni, da v prejšnjih življenjih niste korektno ravnali ter da se v tem ravno tega učite. Verjetno je, da ste izkoriščali svoje čare, svojo domiselnost, sladko govoričenje, tudi svojo moč in spolnost, zato da so drugi opravljali delo namesto vas – ne da bi se zavedali, da je to narobe.

Leta 2011 vas sicer čakajo določene spremembe (vaša starostna vibracija bo pod vplivom števila 5) in malo drugačno dojemanje samih sebe, a tisti pravi premiki, na katere upate, ne bodo zacveteli do leta 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.