Magazin > Horoskop in Numerologija
34 ogledov

Odgovor - ŠIFRA: Usodna napaka?

Žurnal24 main
Mi pomagate razumeti odnos z osebo? Sem naredila usodno napako, ko sem ogrozila najino razmerje in zakaj mi je druga oseba sploh prekrižala pot, če do njega nič ne čutim?

Vaše Število duše je 8 (to je eno izmed petih osebnih števil, ki opisuje naše srčne zadeve), kar pomeni, da ne dovolite osebi (ki jo lahko še tako ljubite), da bi vam dominirala. Moški težko sprejmejo enakopravni položaj, še težje pa podrejeni, zato imate morda težave pri komuniciranju ter tudi nepopopuščanju, kadar ste prepričani, da imate prav.
 
Oseba GB ima v Številu duše karmični dolg 19/1, ki simbolizira nekoga, ki uporablja svojo moč (naj gre za šarm, karizmo, komunikativnost, možen je visok položaj v službi, slava in podobno), da izkorišča prijaznost drugih, ki nato opravijo delo namesto njih (preprosto povedano: uporaba svoje moči, položaja, tudi seksa za doseganje svojih ciljev) - ker pa imate vi Število duše 8, je seveda vaš ego in pa vaša samostojnost tista, ki ne podleže njegovi tendenci, da bi vas podredil. Njegova lekcija je, da se nauči, da ni ''bog'' in vi niste njemu na razpolago - vaša pa, da so potrebni kompromisi in neka meja uravnovešanja vašega ega in ljubezni.
 
Oseba GO ima Število duše 9, ki pa je izjemno čustveno in nežno; zato morda vi ne veste, kaj bi počeli z njim. Objel bi vas s toplino brezpogojne ljubezni, je pa čustveno preveč ranljiv, da bi ga vi zmogli resnično razumeti. Občutljiva dušica, ki vam lahko podari veliko lepega in pokaže, kako vseobsegajoča je pravzaprav ljubezen. Tu je seveda problem, ker vaši osmici v Številu duše to ni zanimivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.