Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Oktobra se čustveno prerodimo

Lili Sorum Anže Godec
Močno obdobje preporoda. Zato se nadejam, da popkovnica je bila pretrgana v avgustu.

Pomembno je, da ste VI resnično Vi.

Celo Življenje se učimo, spreminjamo… to je čudovito.

Načela, ki jih imamo ali nimamo, katerih se ne naučimo, ker ali prebivajo v našem srcu ali pa ne, v razmislek, so: hvaležnost, spoštovanje, brezpogojna ljubezen, tudi samodestruktivnost (tudi samomorilnost),..

Najprej si oglejte sebe. Nato se oddaljite od ljudi, ki kvalitet nimajo. Ni dobrega Vam ne nosijo.

V tem času se je pomembno ubadati tudi z našim energetskim ravnanjem – smo oseba, ki daje ali oseba, ki jemlje? Smo spužva tujih čustev ali smo dovolj trdni, da vemo kaj sami čutimo? Znamo uravnovesiti naše odnose, ali imajo nekatere osebe pravico, da nas črpajo, nekateri pa nas niti pogledati ne smejo?

Kje je naše sidro?

Kadar smo umirjeni, smo v centru, ni drastičnih nihanj. Kadar se ne znamo sami prizemljiti, nihamo, opletamo z rokami, smo preobčutljivi, vse dojemamo kot napad ali pa preprosto nepomembno; takrat se oprimimo našega sidra, da nam pomaga zajeti zrak. Vsi se kdaj izgubimo v lastnih emocijah, pritisku, stresu – nič hudega. Človek ste veste.

Če bi že vse znali – kot Duša – bi sedeli na oblaku, igrali harfo in… … bilo bi Vam dolgčas.

Torej, v Življenju ne pretiravajte, obenem pa sami sebe ne tretirajte kot mrtveca.

Občutite, izrazite; obenem balansirajte. Center je v sredini. Zlata srednja pot

Nekaj Vam zaupam – center Vašega Življenja je bil 10 let krepko drugačen, in bo čez 10 let seveda spet… zato pa se zavedajte sledečega dejstva: center Življenja ste Vi.

DeLo za DuŠo:

  • Zakaj se odločate levo ali desno? Kam pa je šla smer naravnost?

  • Kako bi odrezali, kar ne potrebujete?

  • Zakaj je nekaj z Vami, česar ne potrebujete? Kaj ni to absurd????

  • Ko nakupujte, boste dejali: tale menjalnik za vesoljsko vozilo nikakor ne vem kako bi uporabil, ampak sedaj bom porabil kup denarja zanj. – Kdaj tako stran mečete svojo energijo? Nekaj mrtvega pač ne boste obudili. Ste nemara Bog?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.