Magazin > Horoskop in Numerologija
2110 ogledov

Poroka na 1. pogled: Ali kandidati sledijo scenariju? To je resnica!

irena martinjak, poroka na prvi pogled, andrej Planet TV
Ljubezenski trikotnik, odkrito osvajanje žena drugih kandidatov, vabila na nudistično plažo ... Takšnih burlesk kot letos še ni bilo v nobeni sezoni šova Poroka na prvi pogled.

Ta teden so se gledalci ob gledanju šova Poroka na prvi pogled verjetno večkrat prijeli za glavo. Miha je brez zadržkov osvajal Marjetko in jo vabil na nudistično plažo, Jerneja in Marko sta se kar mimo strokovnjakov odločila, da bosta zamenjala partnerje, Ireni se je med večerjo snelo, Kristijan je Marku podaril svoj poročni prstan, a z ranjenim egom odkorakal, ko je izvedel, da se njegova soproga resno zanima zanj ....

Dogajanje je tako neverjetno, da so se pri voditeljici oddaje Poroka na drugi pogled, Špeli Grošelj, prižgali alarmi. "Šokirana in razočarana sem bila nad ogledalom naše družbe. 'Kaj se dogaja? Je to zrežirano? Morajo slediti scenariju?'" se je spraševala Grošelj, ki se je pozanimala, ali je bilo dogajanje pred kamero res pristno. "Kontaktirala sem osebo iz produkcije, ki jo že dolga leta poznam in ji zaupam. Vprašala sem jo: 'Kaj je to? A se šalite? A ste delali po scenariju?' In ta oseba je rekla: 'Špela, žal ne. Vse, kar si videla, je pristno in resnično. Boš videla, kaj še prihaja.'"

Komentarjev 1
  • Ender3 21:30 12.april 2024.

    Kaj hudiča ni nikogar, ki ta sranja prepovedal predvajati in snemati..