Magazin > Horoskop in Numerologija
1560 ogledov

Pozor! Ta teden je karmičen!

astrologija, horoskop, vedeževanje
NuMeRoSKoP za teden od 13. do 19. 9. 2021.

Lekcije 37. tedna:
Ko resnica udari, ne izbira. Resnica je neodvisna od spola, bogastva, moči ... Karma je nekaj, kar smo si sami ustvarili, zato jo lahko tudi sami ''popravimo''. Pogumno si poglejte v oči. 

Datumi 13., 14., 16. in 19. so karmični in zaradi vpliva števila 9 (september) tokrat prinašajo možnost zdravljenja. Seveda to običajno ni enostavno, mnogokrat se odprejo rane, da bi se lahko zacelile. Ne bojte se tega. Ni treba podoživljati, ni treba prestajati iste bolečine znova, le ozavestite jo. 

Karmični teden se ne zgodi pogosto, sploh pa ne v devetem mesecu. Te energije so še kako dragocene. Dopustite si zjokati, v kolikor je to potrebno. Dovolite si biti jezni, v kolikor je to potrebno za vaše zdravljenje. Ne zadržujte svojih občutij – le kako bi jih sicer lahko ozavestili?

Zdaj je čas za zdravljenje preteklosti, slabših izbir – odpuščanja sebi in drugim, svetu, preteklosti ter vsemu, kar vi dojemate kot prekletstvo. 

Ne bojte se lastne sence. Seveda je povsod z vami. Obrnite se proti svetlobi, verjemite v svetlo prihodnost, in sence bodo padle za vaš hrbet, v preteklost. 

Bodite še posebno potrpežljivi z jeznimi osebami. Le te najbolj potrebujejo ljubezen. 

VPRAŠANJA V POMOČ
Česa si ne morete odpustiti?
Česa drugim ne morete odpustiti?
Česa ne gre odpustiti življenju?

Pred časom smo imeli podobna vprašanja – so se odgovori kaj spremenili?

UGODEN ČAS ZA
Zdravljenje vas
Sprejemanje sebe
Sprejemanje na splošno

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Nekaj prav posebnega se skriva v povezavah v vašem življenju. Dajte si čas, prepoznavajte sebe, svojo vlogo v odnosih in vpliv drugih na vas. 
 
Število življenjske poti 2
Obudite otroka v sebi – tistega, ki verjame v pravljičnost. Zaželite si nekaj prav posebnega. Dopustite si nekaj prav posebnega. Sprejmite.
 
Število življenjske poti 3
Ne bojte se lastne sence. Predvsem za vas velja, da se ozrite v prihodnost, ki jo boste sami ustvarili – le zakaj ne bi mogla biti naravnost fantastična?
 
Število življenjske poti 4
Ne ustrašite se nenadnega nihanja. Niste nemočni. Ste pomemben del vsega, česar se dotaknete. Pričnite oddajati temu primerno energijo. 
 
Število življenjske poti 5
Odpustite si za trenutke, ko niste zmogli ljubezni do sebe in ste to projecirali na druge. Vsem se nam to kdaj zgodi. Niste slaba oseba zaradi tega. 
 
Število življenjske poti 6
Resnica je včasih preveč boleča, zato pa sem ter tja udari z vso silo. Ne ustrašite se teh besed. Morda pa se bo izkazalo, da je bilo bolje kot ste menili.
 
Število življenjske poti 7
Odličnost ni ego, odličnost je nivo osebe. Morda si vedno ne dovolite biti odlični in se zdi, da vas je življenje za ušesa. Ali ste se kar sami?
 
Število življenjske poti 8
Brez sprejemanja ne moremo dajati. Brez zdravljenja preteklosti ni napredka v prihodnosti. Nič ni črno belo, vse je odtenek sive. Izberite svojega.
 
Število življenjske poti 9

Nov začetek je lahko nov le, če starega sebe pustite za seboj. Kaj vam onemogoča nov preporod? Česa nikakor ne izpustite? Dopustite si. Varno je.


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.