Magazin > Horoskop in Numerologija
15550 ogledov

Pripravite se, to nas čaka aprila!

Pomlad, narava, sonce, sreča Profimedia
April nas bo postavil na realna tla.

April kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom, torej bo fokus na našem zdravju, počutju, pa tudi razumu in umu. Lahko bi bili nekoliko bolj trmasti, pa tudi počasni. Duhovno bistvo meseca bo povezano z našo duhovno potjo, pa tudi prepoznavanjem naše lastne kreative, zato bi se nam lahko sem ter tja zazdelo, da je kakšna situacija, v kateri smo - ali sogovornik - otročja. 

Imate noge na tleh?
Čeprav je april resnoben mesec, v katerem nam življenje rado nalije čistega vina, pa nas bo letos nekoliko ''guncalo''. Opazili bomo več igrivosti pa seveda tudi nagajivosti in pa želje po barvitosti - kot protiutež pa potrebo po potrditvi, povečan občutek strahu in previdnosti ter seveda skeptičnosti.

Pomembno je, da se venomer znova osredotočamo na dejstva in ne na vse, kar bi lahko bilo. Naša domišljija nima meja. Usmerimo jo torej v pozitivno, konstruktivno smer in ji ne dopustimo brezmejnega hajkanja po poljanah negativnosti. 

April je mesec nasprotij
April prebuja tako notranjega otroka ter bolj nagajivo energijo kot pa tudi bolj tradicionalni in resnoben aspekt nas samih. Kot bi se med seboj pomenkovala otrok, ki smo nekoč bili ter starec, ki nekoč bomo. Besede otroške nedolžnosti, mladostniškega uporništva in ne pozabimo na najstnika, ki ima vse prav ter besed življenjskih modrosti, ki se bodo prepletale z besedami naivnosti. Pripravimo se na eno veliko 'enolončnico' doživljanj in izkušenj, ki vsekakor ne bodo imele smisla v vsakem trenutku. 

Seveda si bomo ob vsem tem dogajanju radi premislili in pričakovati je, da si bomo nasprotovali. Vsekakor bi nas to lahko zelo pojezilo, če bi nam to nekdo storil.

Vprašanje meseca: kako lahko združimo otročji in zrel pristop, prepletemo življenjsko modrost ter mladostniško zagnanost? 

Potencial, potencial, potencial
Potencial nas kliče! Pa naj gre za paralelna vesolja, umetno inteligenco ali le bolj eksotično izbiro hrane, občutili bomo potrebo po napredku in občutku svobode, ki se bo proti pričetku meseca maja še krepila. Gre namreč za klic po ustvarjanju ter življenju svojega najvišjega možnega potenciala in iskanju možnosti za izražanje sebe. Bi dejali, da ste na svojih 100% potenciala, talentov, darov in možnosti, ki vam ji nudi življenje? Saj vemo, kako nevarna je zona udobja.

Dodajte barve v svoje življenje 
Tudi april nas bo spodbujal k bolj pisanemu in raznolikemu izboru. Izbirajte bolj barvito garderobo, hrano, poti ... hrano za um in razum. Berite kvalitetne knjige, oglejte si dokumentarce, prisluhnite predavanjem - nahranite svojo dušo, ne le telesa. Izbirajte najbolj čudovite odtenke, s katerimi slikate svoje življenje. 

April nas spodbuja, da prepoznavamo svoje poslanstvo in kako nam ego nagaja
Ringa ringa raja, ego nam nagaja - naš ljubi zmajček tolovajček Ego tripček bo aprila in maja glasnejši. Kaj potrebuje? Potrditev. Kje jo lahko dobi? V resnici le v nas samih. Nobena služba, partner, največja puška itd. nam ne more dajati občutka varnosti, če si je mi samo v svoji notranjosti ne znamo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.