Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

September bo naredil red

Lili Sorum Anže Godec
Mesec september bo intenziven čas na področju čustev, preteklosti, družinskega življenja ter zdravja in počutja. Soočali se bomo s temelji našega življenja – kakšne so opeke, ki nas gradijo kot hišo?

Najprej bi opozorila, da zdravimo in vnovič odpiramo stare rane. Naj vas spomin ponese nazaj v januar – zaključujemo cikel – pomemben cikel znotraj leta 2011. Nedokončano ali še vedno boleče, predvsem na področju družine, čustev in tudi zdravja, se bo znova obujalo.

Pomembna je iskrenost in predaja. Ne začnite graditi pri strehi, temveč položite temelje. Zavedajte se, da rezultati ne bodo vidni takoj, olajšanje ne bo prišlo nemudoma.

Potreben je pogum, da sledimo svojemu srcu in svojim sanjam – in ne mislite, da je tako le v izmišljenih romantičnih hollywoodskih filmih – kdor sledi srcu, slej kot prej doživi tisto popolno srečo, ki jo lahko občuti le srce.

September nas bo spomnil na naše strahove, pomisleke in dvome. Do neke mere jih bo celo okrepil. Vprašajte se po lastni trdnosti. Ali se bojite praznih strahov ali gradite na praznih, trhlih temeljih? Kot vse leto bo tudi v tem času prisotna dvojnost – na eno stran vleče zlagano, umetno, um in razum – na drugo pa srce, duša in notranji glas.

Dotaknimo se zdravja in počutja – ljudje, ki preveč pomena pripisujejo materialnim dobrinam, bodo deležni izkušenj, ki jim bodo pokazale, da ljubezni, zdravja in sreče ni moč kupiti. Naziv/status/stanje na računu ne podari miru v duši niti sladkobe Življenja. Seveda lahko olajša pot do njiju, a jih ne podarja – pomembna razlika.

DeLo  za  VaŠo  DuŠo:

-  Česa Vas je pravzaprav strah?

-  Kateri temelji pravzaprav ne obstajajo več in kje se bojite graditi dalje?

- Kje ste se v Življenju zataknili?

- Katere rane še vedno bolijo? Česa Vas učijo?

Vse se dogaja z namenom

Ne dovolite okolici, pričakovanjem družbe in nekim normativom, da določajo Vas, Vaša čustva in še manj, Vaše Življenje. Pogumno. Rezultati Vas bodo objeli novembra, ko bodo nevihte mimo.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.