Magazin > Horoskop in Numerologija
5457 ogledov

Tako se astrološka znamenja vedejo v postelji

Zaljubljenca
Katerim znamenjem pripadajo najboljši ljubimci?

Oven

Ljubezen z ovnom vam bo glede na njihovo vzdržljivost zelo težko prišla v rutino. Lahko se hitro razjezi, a se pomiri hitreje kot druga znamenja in ni zlonameren.

Zelo je spontan in svoje najdražje rad preseneča z darili - od majhnih presenečenj do okusnih večerij. Nanj vedno lahko računate, da se bo boril in potegnil za vas, če bo treba. Ni se vam treba bati, da vam bo v zvezi postalo dolgčas, življenje z njim bo polno razburjenja in pustolovščin. 

Bik

Bik je eno najstarejših znamenj in čuti veliko spoštovanje do svojega partnerja. Zelo je čuteč, kar se odraža tudi pri njihovem življenju v postelji. Ima močan libido, užitek mu je zelo pomemben. 

Ljudje, ki jih ima rad, bo razvajal z ekstravagantnimi večerjami, dobrim vinom in potovanji. V trenutkih stresa vam bo bik na voljo, poskrbel bo za vas. 

Dvojček

Dejansko ga zanimajo različne teme in uživa v spoznavanju vsega, za kar se zanima njihov partner. Možgani mu delajo hitro in na splošno je zelo duhovit, s svojimi domislicami bo znal nasmejati svojega partnerja. Ob njem vam ne bo primanjkovalo komunikacije, on bo vedno poskrbel za pogovor. 

Prijateljstvo je zanj zelo pomembno, njihov partner pa je predvsem prijatelj in ne le ljubimec. 

Rak

Rak je rojen za to, da se razdaja drugim, zato bo vedno skrbel, da bo njegovemu partnerju dobro. Razume globoke občutke in se čustev tudi ne boji pokazati. Eden izmed najljubših načinov preživljanja prostega časa rakov je, da ga deli s partnerjem.

Horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

V postelji je strasten in poln čustev. Veliko časa in energije porabi za to, da je njegov dom topel in udoben, tako zanj kot za njegovega partnerja. 

Lev

Njegova moč in samozavest sta zelo privlačni. Zna pokazati svoja čustva, pri njem ne boste zamudili poljubov, objemov in dotikov. Za leva je zaljubljenost najlepše stanje v življenju, ljubezni nikoli ne vzame za samoumevno. 

Zaradi svoje ustvarjalne in strastne narave je odličen ljubimec. Naravnan je zaščitniško. 

Devica

Devica bo vedno na razpolago, da vam nudi oporo, ko jo boste najbolj potrebovali. Je pogumno znamenje in ima širok razpon interesov, zato z njo nikoli ne bo zmanjkalo teme za pogovor. Pod hladno zunanjostjo se skriva krhka in topla notranjost, ki pride na plano v ljubezenskih razmerjih. 

Zelo je urejena in rada ima red, je odličen organizator doma in skupnega življenja. Trudi se za popolnost na vseh področjih, kar se kaže tudi v postelji - vedno si prizadeva, da bi bila boljša. 

Tehtnica

Tehtnica ima željo ugajati drugim, zato se bo trudila, da bo ustregla tudi svojemu partnerju. Je zelo šarmantna in romantična, tudi po desetih letih zveze ne bo prenehala zapeljevati svojega partnerja. 

Zelo pomembna ji je predigra, za katero si vedno vzame dovolj časa in poskrbi, da bo partner z njo zadovoljen. Želi si lepega in stabilnega odnosa, zato poskuša vse urejati s pogovorom in se ne želi prepirati. Uživa v udobju in je rada obkrožena z lepimi stvarmi, nad čimer bo navdušila tudi svojega partnerja. 

Škorpljon

Strast in intenzivnost v komninaciji z močnim libidom je dobro jamstvo za užitek v postelji s škorpljonom. Škorpljon se intimnosti ne boji, ravno nasprotno, hrepeni po njej. 

Ljubezenske zveze razlikuje od flirtov in jih jemlje zelo resno, kar pričakuje tudi od partnerja. Zaradi njegove skrivnostne narave predstavlja partnerju zanimiv izziv. Škorpljon se strastno loteva vsega, od politike in hrane, do umetnosti in ljubezni. 

Strelec

Optimistični pristop strelca prinaša v življenje pozitivno naravnanost, svobodomiselnost in pripravljenost na kompromise. To znamenje je vedno iskreno, lahko mu zaupate, da bo povedal resnico v še tako slabi situaciji.

Zaljubljenca | Avtor: Profimedia Profimedia

Po svoji naravi je neodvisen in v ljubezni samozavesten. Je idealist in bo vedno težil, da bo v partnerju videl najbolje, pri čemer slabih plati ne bo ignoriral. Ker ima veliko energije, je ohranjanje ljubezni s strelcem prava športna dejavnost. 

Kozorog

Kozorog si prizadeva za ustvarjanje globoke in dolgotrajne ljubezenske zveze. Rad se bo razgledoval okoli, a je znamenje, ki vas bo najmanj verjetno prevaralo. V življenju je praktičen, tudi ko gre za vprašanja čustev, zato se izogiba dramatizaciji.

V spolnosti je odprte narave in rad prevzema pobudo. Ima močan libido, ki se s starostjo ne zmanjša. V katerikoli situaciji ste, se lahko na kozoroga naslonite - on vam bo zagotovo nudil oporo. 

Vodnar

V zvezi z vodnarjem se boste počutili, kot da ste zaljubljeni v najboljšega prijatelja. Vodnar živi v svetu idej in ustvarjalnsoti, zato se boste lahko z njim pogovarjali o najrazličnejših stvareh. Pripadniki tega znamenja imajo smisel za pravičnost, prizadevali si bodo za enakost in obojestransko srečo. 

Odnos z vodnarjem bo zagotovo obogatil tudi vaše družabno življenje, so namreč znamenje, ki ima največ prijateljev. Zaradi svoje ustvarjalne narave veljajo tudi za eno najbolj perverznih znamenj v postelji.

Ribi

Pripadniki tega znamenja so zelo čutni in pripravljeni skočiti pod rjuhe kjerkoli in kadarkoli. Njihova intuicija je zelo močna, zato pogosto uganejo potrebe, misli in želje partnerja, ne da bi jim o njih karkoli povedal. 

Ribi izražajo svojo ljubezen in občudovanje na izvirne, lepe in skoraj poetične načine. Pripravljeni so se žrtvovati za partnerja in so veliki romantiki.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.