Magazin > Horoskop in Numerologija
9905 ogledov

Te znane Slovenke se je Gregor Trebušak bal

gregor trebušak, sanja modić POP TV
Nekaj več kot 12 tednov nas loči do težko pričakovanega evropskega nogometnega spektakla, ko se bodo naši heroji pomerili na Euru 2024. POP TV tako pripravlja serijo 12 oddaj, v katerih boste nogometne zvezdnike spoznali v povsem drugi luči.

gregor trebušak, sanja modić | Avtor: POP TV POP TV
Voditelja oddaje Vsi za naše! bosta Gregor Trebušak in Sanja Modrić. "Nogomet ni samo šport, gre dejansko za najbolj pomembno postransko stvar na svetu. Gre za milijone na stadionih, milijone v navijaških conah in milijarde pred televizijskimi ekrani. Zato je prav, da naše heroje v Nemčijo pospremimo, kot se spodobi in skupaj odštevamo do prvenstva, ko bomo drugič v samostojni Sloveniji stiskali pesti in zadrževali dih," pravita. 

Čeprav je Gregor že skoraj 15 let voditelj, pa ima pred tem izzivom tremo - tudi zaradi sovoditeljice. "Priznam, da sem imel in imam največji “strah” pred Sanjo. Vsi vemo, kako odlično opravlja svoje delo. Zato je bilo ob snemanju prve oddaje več treme, kot bi bilo treba. Sem jo pa na prvem snemanju pričakal z rožo. Saj veste, 12 ponedeljkov bova skupaj in je le treba vložiti nekaj v pravo energijo," je povedal za naš medij in dodal, da je bil takoj za, ko so mu ponudili voditeljsko mesto ob izkušeni Sanji. "No, v resnici je z njo in ekipo zares preprosto delati. Maja Kos točno ve, kaj hoče, midva s Sanjo pa to narediva," je še pripomnil.

In kaj vse boste lahko videli? Novinarske ekipe so prečesale evropska mesta, spoznale domove in družine naših nogometašev, se pridružile navijaški evforiji in se na štiri oči pomenile tudi z največjim med velikimi, predsednikom UEFE Aleksandrom Čeferinom. "Odigrali smo partijo namiznega tenisa z Benjaminom Šeškom, v domovih so nas sprejeli Jaka Bijol, Sandi Lovrić, Jan Mlakar in Petar Stojanović. V Gradcu smo izvedeli, kdo bo očka, Jasmina Kurtića smo obiskali na Tirolskem, z Benjaminom Verbičem, Andražem Šporarjem in Adamom Gnezdo Čerinom smo v Atenah slavili derbi, v Madridu pa nam je vrata odprl Jan Oblak," pripoveduje urednica oddaj, Maja Kos. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.