Magazin > Horoskop in Numerologija
17316 ogledov

Tem štirim znamenjem bo v 2019 postlano z rož'cami

Novoletni ognjemet v Bruslju EPA
Komu bo na kožo pisano prihajajoče leto?

Kozorog
Za kozoroga bo leto 2019 fenomenalno. Nasmehnila se vam bo sreča na poslovnem področju, našli pa boste tudi pogum za nove in nore stvari, ki se jih prej niste upali lotiti. Motivirani boste bolj kot kadarkoli in dovzetni za spremembe. 

Oven
Ovnom novo leto prinaša polno sprememb, končno pa boste premogli dovolj poguma, da boste prevzeli pobudo. Veliko pozitivnega vaš čaka tako v poslu kot v zasebnem življenju. Tisti, ki ste vezani, boste doživeli preporod, samskim pa se bo nasmehnila priložnost za novo ljubezen. 

Lev
Lev je znan po tem, da ima okoli sebe veliko prijateljev in da je rad v centru pozornosti. Redko se ravna po načrtih, temveč živi iz dneva v dan in ga redko skrbi za prihodnost, v prihodnjem letu pa se bo to spremenilo. Levi boste razvili novo, zdravo samozavest, ki vas bo prisilila v to, da boste začeli razmišljati dolgoročno in stvari na ta način tudi spreminjali. 

Tehtnica
Uravnotežene tehtnice vedno razmišljajo o dobrobiti drugih, kar zna biti včasih naporno in utrujajoče, saj tehtnice redko pomislijo na sebe. Leta 2019 se bo to spremenilo in tehtnice boste krenile po novih poteh, tako poslovno kot zasebno. Poleg tega boste v novem letu našli veliko možnosti za aktivnosti, ki vas bodo končno napolnile z energijo. 

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.