Magazin > Horoskop in Numerologija
5549 ogledov

Ti dve znamenji čaka prelepo poletje

prijatelji, veselje, sreča
Poletje je pred vrati. Ti dve astrološki znamenji se ga lahko še posebej veselita …

Oven
Ovni so izjemno samozavestni. Vedo, česa si želijo, in prav nič jih pri doseganju ciljev ne bo zaustavilo. Blestijo na kariernem področju, sedaj pa jih čaka še zelo romantično poletje. Ponavadi svojo energijo najraje vlagajo v delo in si prosti čas krajšajo z avanturami, tokrat pa bo drugače. V službi bodo uresničili vse svoje cilje in se končno počutili pripravljene na resno zvezo.

Lev
V zadnjih mesecih so levi trdno delali in dobro zaslužili, sedaj je čas, da si odpočijejo. Poletje je idealen čas za načrtovanje počitnic. Samski naj začnejo počasi razmišljati o romantičnih trenutkih v dvoje, saj jim bodo ljubezenske zvezde zelo naklonjene. Leve bo obdajala posebna avra - zelo bodo šarmantni in druge magično privlačili. V ljubezenski sreči bodo uživali tudi tisti, ki so v zvezah. Drug drugemu bosta slepo zaupala in se iskreno pogovorila o svojih čustvih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.