Magazin > Horoskop in Numerologija
1485 ogledov

To nam prinaša februar

Sneg, zima, pohod, gore, hribi, izlet, pohodništvo Profimedia
Podedovana prepričanja, zdravljenje čustvenih ran in predelovanje preteklosti.

Pričnimo pri sebi. Februar je mesec povezovanja, komunikacije in našega notranjega dvogovora. Kakšen pogovor se odvija znotraj vaših misli? Kakšne sploh so? Kakšni so komentarji, opazke, ki jih skorajda nezavedno imate ob mimoidočih osebah in dogodkih dneva? Opazujte svoje notranje čeblanje, saj to je tisto, s čimer VI hranite svoj um in energijo (oziroma nivo energije), za katero ste samo vi odgovorni.

Premislite si. Če ste opazili, da ste negativni in kritični, da morda ne zmorete empatije ali pohvale, si premislite! Seveda ne bo šlo čez noč. Vsaka navada zahteva svoj čas. Nekaj let – dedni vzorci pa stoletij – se je oblikoval določen način razmišljanja, le kako naj bi ga kar čez noč spremenili. Ko se ujamete, da ste negativni, misel popravite.

Zdravljenje čustvenih ran. Na nas vpliva tudi število 9, ki prinaša zdravljenje preteklosti. Na nas še vedno medlo vpliva energija leta 2022, ki je bilo čustveno intenzivno in močno. Lekcije ljubezni do sebe ter sprejemanja, lekcije ženstvenosti in lastne moči ter lastne vrednosti (dragocenosti) so kar švigale okoli nas. Od vas sem slišala veliko zelo nenavadnih zgodb o razhajanju in vprašanj o tem, ali bo kdaj bolje. Vi ste edini, ki lahko zavihate rokave in poskrbite, da bo bolje. Za nekatere bo to delo na sebi, za nekatere delo na odnosu, ki škripa, in za nekatere tista zadnja možnost: odhod.

Povezujte se s sebi podobnimi, pa se vam ne bo treba spreminjati. Kritizirajo nas osebe, ki so same s seboj nezadovoljne. Zrele osebe, ki imajo sebe rade, nam bodo sicer povedale svoje mnenje, ki pa nikoli in nikakor ni kritika in ni napad. Je zgolj mnenje, skupek besed. Znamo ti dve energiji razlikovati? Mnogokrat vse, kar ni pohvala, dojemamo kot ostro kritiko in izničevanje vsega dobrega, kar zagotovo tudi vidi dotična oseba v nas.

Ena slaba lastnost ne pomeni, da ste celotni vi slabi! Ne bodite pa tudi vi sami svoj prezahteven kritik, lepo prosim. Mnogokrat si ene napake ne zmoremo odpustiti in jo nosimo s seboj. Tako si zapiramo marsikatera vrata in ta rana sčasoma pravzaprav postane izgovor. ''Ne morem, ker še vedno preveč dobro vem, kako se je to takrat končalo."

Kaj že spet ta preteklost? O da, pa kaj ni venomer z nami? Februarja in kasneje ponovno aprila, se bomo lažje povezovali s energijo prednikov. Torej, katera prepričanja so nam bila - kot družbi – v Sloveniji položena v zibko? Katera verska prepričanja, umski vzorci ... Bi dejali, da radi jamramo, opravljamo, smo zavistni in tudi sicer igramo žrtev – tako berem na internetu. Kaj je vaše mnenje? Kakšni smo v Sloveniji? Kakšne osebe so v vaši družini? Kateremu sorodniku ste najbolj podobni ter kateri se vam zdi, da sploh iz vašega testa ni? Opazujte energije, v katerih ste odraščali, in kako se danes odražajo v vaših izbirah. 

Mi izbiramo katere gradnike, kakšne osebe, navade in način delovanja, vzgoje, povezovanja, odnosa, partnerstva bomo gradili. Zavedati pa se je treba močnih vzgibov podzavesti, da bi vas nekako 'potunkala' nazaj v energijo in stanje, v katerem ste odraščali. Naša primarna družina je naša definicija življenja, odnosov in družine. Ne  glede na to, da morda razumsko ne želimo podobne situacije sami, pa je to definitivno definicija, kaj družina je, ki jo s seboj nosi vaša podzavest.

Delo na sebi se nikoli ne konča. Zato ne obupajte, ampak glavo gor in pogumno v mesec februar!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.