Magazin > Horoskop in Numerologija
1395 ogledov

To nas čaka decembra

Sneg Profimedia
Čas za individualizem: posvečanje raziskovanju sebe in kvalitete odnosov, katerih del smo. Število 12: 1 simbolizira JAZ, 2 označuje ODNOSE.

Za delo na sebi:
-    Kdo sem v resnici jaz?
-    Kakšne osebe me obdajajo?
-    Kakšna oseba sem jaz do njih?
-    Kako lahko obogatim svoje odnose?

Praznični dnevi
Naj bodo praznični dnevi priložnost za povezovanje z vsemi, s katerimi smo izgubili stik ter predvsem tistimi, katerim je morda še treba odpustiti njihovo obnašanje. December je tudi sicer izvrsten čas, da se mi opravičimo, zgladimo spore ter utrdimo odnose z najbližjimi.

December je čas ustvarjanja in iskanja novosti
Zadnji mesec leta je namenjen ustvarjanju in kreativnem izražanju svojega doživljanja. Za mnoge bo to ravno preko novoletnih dekoracij, za druge obisk kulturnih prireditev ali žuranja. 

Malo bolj ranljivi bomo
Opazili bi lahko, da ste nekoliko bolj ranljivi, občutljivi in na trenutke, ravno obratno, razposajeni. December letos v nas prebuja vse občutke notranjega otroka in navihanosti, pa seveda tudi morebitnega občutka neslišanosti. 

Ne pozabimo na tiste, ki so sami
Aktivno in prijazno se posvetimo tistim, za katere menimo, da bi njih prazniki lahko bili žalosti, osamljeni ali kakorkoli že manj kot veseli. To storimo na način, da se bodo počutili dobrodošli in ne na način miloščine oziroma hvalisanja. Prava pomoč ne potrebuje prepoznavnosti in objave na socialnih omrežjih. Prava pomoč in lepa gesta si želita le nasmeh na obrazu osebe, kateri želimo pomagati.

Usmerimo se v prihodnost
Energija decembra je že obarvana z vibracijami leta 2024, ki prinaša močne energije pod vplivom števila 8. Razmišljajmo o prihodnosti, o kvaliteti sedanjosti in o možnostih spremembe ter napredka. Zdaj je čas, da svoje cilje postavimo kar najvišje.

Cikel 12. – 21. 12. 
12. 12. se prične močan cikel prepoznavanja kvalitete odnosov, katerih del smo, in zaključi 21. 12. V tem obdobju bo ključnega pomena postavljanje meje, prepoznavanja morebitnih toksičnih odnosov v našem življenju ter lastna presoja. Na kratko: razmišljajte s svojo glavo!

Posebni datumi:

12. 12.  nega notranjega otroka in ranjenih delov nas, portal ustvarjalnosti
18. 12. močan dan za preboj, odločnost in korak naprej
21. 12. zaključek procesa zdravljenja odnosov


Vprašali ste: kdaj postavimo novoletno smrekico:
                                       3. 12. predvsem z mlajšimi ali za bogato okrasitev
                                     23. 12. ustvarjalna energija
                                     24. 12. družinsko stabilna energija 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.